Šventiniu laikotarpiu gargždiškius ir miesto svečius džiugins 11,5 metrų aukščio karkasinė eglė su 700 gyvų eglių šakų. Ant jos suspindo net 8 tūkstančiai LED lempučių ir 100 blyksčių, o papuošė tūkstantis auksinės bei raudonos spalvos žaisliukų.

Kalėdinę atmosferą kuria ir papuošta Savivaldybės aikštė. Šiemet čia galima pasigrožėti 3D burbulais bei įsiamžinti prie fotorėmelio. Taip pat girliandų šviesomis nušvito medžiai, muzikos mokyklos bei Savivaldybės pastatai.
Klaipėdos rajono eglė

Be to, šiais metais įsigyti 52 nauji šviečiantys herbai, taigi šventinė nuotaika jaučiama dar daugiau miesto gatvių.

Susirinkusiuosius į eglės įžiebimo šventę džiugino Kalėdų Senelis ir nuotaikinga programa, o renginį vainikavo fejerverkai.

Beje, nuo eglės įžiebimo iki Kalėdų mažuosius gyventojus džiugins dar viena smagi pramoga – Gargždų kultūros centro fojė du kartus per savaitę vyks susitikimai su Kalėdų Seneliu. Vaikai galės su juo pabendrauti ar, pavyzdžiui, palikti parašytą laišką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją