Kaip DELFI sakė Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos sinoptikė Margarita Kirkliauskaitė, žiemiški orai į Lietuvą užsuko neilgam, kol kas jie numatomi tik iki gruodžio 19 dienos. Tądien vėl į šalį plūstels šiltesni orai.

„Šeštadienį ir sekmadienį, pirmadienį nebus itin daug sniego. Numatomi daugiausiai negausūs pasnyguriavimai, gal dar šeštadienio naktį pietiniuose, rytiniuose rajonuose pasikaups sniego dangos iki kelių centimetrų, o jau nuo šeštadienio dienos gali būti visai nežymūs pasnyguriavimai. Tik vakariniame šalies pakraštyje ir pajūryje numatomi vidutinio intensyvumo krituliai“, - sakė M. Kirkliauskaitė.

Pasak sinoptikės, iki gruodžio 19 dienos naktimis temperatūra nukris iki 0-5, kai kai kur 1-6 laipsnių šalčio, o dienomis ji bus daugiausiai apie nulį laipsnių. O jau nuo gruodžio 19 dienos temperatūra ir naktį nenukris žemiau nulio.

Kokių orų galime tikėtis per Kalėdas, sinoptikai kol kas nekalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)