„Atsižvelgę į dabartines oro sąlygas, kai matomumas dėl tiršto rūko itin prastas, nusprendėme šiąnakt atsisakyti fejerverkų. Jie buvo suplanuoti septyniuose skirtinguose miesto taškuose.

Tikriausiai sutiksite, kad priežastys – objektyvios, o sprendimas – logiškas.

Nupirkta pirotechnika tikrai saugiai išlauks tinkamo laiko ir palankaus momento, kuomet padangėje virš Kauno visi galėsime pasigrožėti ilgu, griausmingu fejerverku. Juolab, kad per ateinančius metus progų tam bus tikrai daug – nuo Europos kultūros sostinės 2022 renginių iki Dariaus ir Girėno stadiono bei kitų didžiųjų objektų atidarymo ceremonijų“, - Naujųjų metų išvakarėse savo tinklapyje pranešė Kauno savivaldybė.

Kiek anksčiau Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė DELFI sakė, jog Kauno miestas, kaip ir praeitais metais, planuoja gyventojams dovanoti šventinius fejerverkus.

Fejerverkai, kaip ir pernai, į dangų pakils septyniose skirtingose miesto vietose, kad šventinį akcentą galėtų išvysti kuo daugiau miestiečių. Ar šaudyti fejerverkus privačiose valdose, kauniečiai turi apsispręsti patys, tačiau mes siūlome verčiau pasimėgauti reginiu, kurį dovanos miestas. Naujuosius kviečiame pasitikti šiltai ir saugiai namuose bei vengti susibūrimų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)