Nesvarbu, ar perkate individualias dovanas, ar ką nors, kuo galėtų pasidalinti visa šeima, tiesiog reikia ieškoti tinkamose vietose arba ten, kur viskas po vienu stogu. Taip sutaupysite ir laiko, ir pinigų, nes išvengsite neapgalvotų pirkinių!

Mamai

Ką dažniausiai dovanojate mamai? Greičiausiai, net nepajausdami atsiduriate namų apyvokos reikmenų parduotuvėse… Žinoma, mamą nudžiugins dar vienas indas namams ar kita praktiška smulkmena, bet gal šiemet verta padovanoti dovanų, kurios būtų skirtos tik jai?

Tai gali būti ir papuošalai, ir išmanūs laikrodžiai, ir tiesiog stilingi aksesuarai, kuriuos mama vis nugrūsdavo į pirkinių sau sąrašo apačią. Ją tikrai nudžiugins tiek išmanusis laikrodis, kuris gali įkvėpti pakeisti gyvenimo būdą, tiek stilinga veido kaukė, be kurios dabar neįsivaizduojamas kasdieninis gyvenimas. Leiskite jai pasijausti iš tikrųjų ypatingai!

Tėčiui

Tėčiui išrinkti dažniausiai dovaną yra tikrai nelengva. Jei jis žvejoja ir išties mėgsta šį hobį – dažniausiai daugelis reikmenų seniai supirkti, o jei sportuoja – visi rekvizitai jau atradę savo vietą namuose. Bet gal, visgi, pabandykime?

Viena iš geriausių dovanų dabar yra kelioninis puodelis. Juk viena iš populiariausių pramogų šiuo metu – pasivaikščiojimai lauke. O, kai jau pradeda kutenti šaltukas – taip gera su savimi turėti šiltos arbatos! Žinoma, visuomet pravers ir nauja bardzakirpė ar WEB kamera, skirta nuotoliniams šeimos pokalbiams (tai daugeliui tikras išsigelbėjimas šiais metais). Bet nepamirškite, kad ir tėčiai kartais norisi išsiskirti, tad originalus aksesuaras ar kvepalai – taip pat gali tapti įsimintinomis staigmenomis.

Žmonai

Rodos, žmonai jau viskas išdovanota? Net neabejojame, kad ji jums pastaruoju metu vis subtiliai užsimena, kuo norėtų būti nustebinta. O, jei ne, atidžiai pagalvokite, ko ji neturi, ar, kuo jau senokai save lepino.

Viena iš dovanų, kuri visuomet bus panaudota – apatinių komplektas ar stilingai supakuoti naktinukai. O dabar atsiradusį laiką skaitymui galima įprasminti nauja skaitykle. Jei, visgi, žmona teikia pirmenybę įprastiniam knygos formatui ir vis kalba apie spintos tvarkymą ir atnaujinimą, tuomet rinkitės knygą apie garderobą. O jei jaučiate, kad galva svaigsta nuo pasirinkimų gausos, sidabro papuošalai – pasirinkimas, kuris niekuomet nenuvilia.

Vyrui

Ir vėl pradžiuginti vyrą? Tikrai įmanoma! Stilingas laikrodis ir/ar prie jo derantys marškiniai, o kur dar fotografuojantys dronai, kvepalai, kuprinės – dovanų vyrams variantų yra daugiau, nei galėjote įsivaizduoti!

Visgi, vyrai dažnai yra būtent tiek, kurie mažiausiai mėgsta netikėtas dovanas. Sprendimas yra! Ir tam nė kojos nereikės žengti iš namų. Parodykite savo antrajai pusei programėlę #netikėti_atradimai, kuri leis susidėlioti savo „norų sąrašą“, kuriuo tereikės pasidalinti su artimaisiais, ir užduotis išrinkti Kalėdinę dovaną taps kaip niekada paprasta.

Vaikams

Renkant dovaną vaikams pirmiausiai atsižvelkite į amžių. Ar tai kūdikis, jau paaugęs vaikas, ar paauglys? Jei mergaitė mėgsta žaisti lėlėmis, o berniukas atradęs kompiuterinių žaidimų pasaulį, tuomet tikrai nesunku juos pamaloninti. Bet gal šiemet verta paieškoti ir kitokių dovanų? Vertingomis dovanomis gali tapti ir lavinantys žaidimai ar žaismingos šlepetės, kuprinės. Šios dovanos – idealus pasirinkimas jūsų vaikams ar sesėms, broliams.

Močiutei

Kaip parodyti ypatingą dėmesį močiutei? Svarbu prisiminti, kad kartais tai gali būti ir paprasta, bet daug reiškianti dovana, kaip dekoracija su žodžiu „ačiū“. Praktiškumo vertintojams tikrai netrūks pasirinkimo: lininė staltiesė ar vilnonis pledas atras vietą kiekvienuose namuose. O jeigu jūsų močiutė mėgsta įvairius kvapus – parinkite subtilaus aromato kvapo žvakę ar namų kvapą.

Seneliui

Ar jūsų senelis sveikatingumo entuziastas? Tuomet pirties reikmenys ar veido kaukė – kaip tik jam! O gal jam itin įdomus technologijų pasaulis? Garso kolonėlė ar kiti aksesuarai tikrai bus panaudoti. Kas dar? Stilingas rašiklis ar taupyklė taip pat neliks neįvertinti!