Moteris teigia, kad dirbtinę eglutę puošia ne kasmet: "Šiais metais puošti dirbtinę nusprendžiau dėl laiko stokos - nebuvo kada važinėti ir ieškoti gyvos eglutės. Aš labiau mėgstu gyvas, bet sunku Lietuvoje rasti gražią tokio dydžio eglutę (moteris papuošė 2, 10 metro eglę-DELFI). Tai nupirkome būtent tokią, bet dirbtinę", - naujienų portalui DELFI kalbėjo modelis.

K. Tučkutė pasakoja nėra nusistačiusi prieš gyvas eglutes: "Galbūt ir aš nepirkčiau. Bet jei aš viena neperku, o visi kiti perka, tai nieko nekeičia. Juk dabar nemažai eglučių yra auginama specialiai Kalėdoms, todėl tikrai nesu prieš gyvų medelių puošimą." Anot pašnekovės, Kalėdų eglė turi būti didelė ir puošni. Būtent tokią ją iš vaikystės prisimena Kristina.

Mados pasaulyje ne vienerius metus aktyviai besisukanti moteris atviravo, kad puošdama eglutę savo namuose madų pernelyg nesivaiko: "Madą darau aš pati. Todėl eglutė man turi būti klasikinė ir tradiciška. Aš nemėgstu jų iškraipyti ir padaryti, kad atrodytų kaip ne iš šios planetos. Man ji susijusi su mano prisiminimais, šeimos tradicijomis. Aš ją visada puošiu panašiai - kad atsispindėtų mano šeimos istorija."
K. Tučkutės eglutė

Išskirtinių papuošalų K. Tučkutė suranda ir Lietuvoje. Po vaiko gimimo moteris kiek pakeitė savo įpročius: "Gimus dukrelei eglę norisi padaryti kuo pasakiškesnę. Kaba ir mano vaiko įrėmintos nuotraukos - trys maži rėmeliai. Yra ir gyvūnėliai, kuriuos mano dukra pakabino, kur galėjo pasiekti. Noriu, kad atsispindėtų Kalėdų magija, kad būtų įdomu žiūrėti. Ne tik žaisliukai kabėtų, bet ir kad šalia atsistojus prie eglutės būtų ką įdomaus surasti."

Nemažai laiko užsienyje praleidžianti K. Tučkutė visomis dovanomis dar nespėjo pasirūpinti. "Dabar pats bėgiojimo metas", - sako dukrelę auginanti moteris. - To, ko nėra Lietuvoje, bandome vežti iš užsienio, bet labai galvos nesukame, nes keliaujant atrandi daug ko, ką gali padovanoti kitiems."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)