Internautų dėmesį šįkart patraukė viename iš sostinės Šv. Ignoto gatvės kiemų išdygusi kalėdinė eglutė. Jos nuotrauka dalijamasi socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Gelbėkime Vilniaus medžius. Iniciatyva“.

 Kalėdinis medis sukurtas aplink pliką ir nupjautą medžio kamieną.



Tinkline viela aprengtas kamienas papuoštas keletu ausinės spalvos žvaigždučių ir varpelių. Taip pat kalėdinį medį apraizgiusi žalia girlianda.



„Čia tas pats, kas ant pakaruoklio bantukus užrišti“, – rašo viena grupės narė.

 „Čia stulpas ar taip apgenėtas medis“, – klausia kita socialinio tinklo naudotoja.



„Tikėjausi, kad čia – tikras stulpas, bet, jei tai – taip apgenėtas medis, žmonėms reikia pasisaugoti tokių piktadarių“, – atsako jai kita „Facebook“ vartotoja.

Dar viena moteris taip pat nesuprato kompozicijos prasmės: „Bet juk kažkas TAI sugalvojo, padarė, ir niekas iš aplinkinių nepaklausė: „Ar tau viskas gerai? Gal nori apie TAI pasikalbėti?"



Primename, kad nemažai pašaipų 2013 m. sulaukė Panevėžio miesto pagrindinė eglė. Tuomet nuo internautų gerokai kliuvo ne tik ant medžio pakibusioms dekoracijoms, bet ir medžio formai.



Panevėžio miesto Kalėdų eglutė


Šiemet socialiniuose tinkluose jau nemažai aptarta ir Londono Trafalgaro aikštėje iškilusi kalėdinė eglė. Kaip ir kiekvienais metais, eglę britams dovanojo Norvegija. Tačiau šiais metais eglutė Jungtinės Karalystės sostinę po kelionės iš Skandinavijos pasiekė jau kaip reikiant pavargusi.


Londono eglutė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)