Miesto eglės įžiebimo šventė Druskininkuose bus surengta lapkričio 30 d. Tą patį vakarą Gydyklų parke, prie muzikinio fontano, virtusio šviesos instaliacija, planuojama atidaryti eglučių parką, kuriame jau aštuntus metus kurorto įmonės varžysis tarpusavyje išmone ir fantazija.

Druskininkų menų kalvėje kalėdiniai renginiai prasidėjo jau nuo lapkričio vidurio – šeimoms ten siūloma pasimokyti lieti žvakes iš natūralaus bičių vaško, rišti šiaudines Kalėdų žvaigždes, siūti eglės žaisliukus ir lipdyti iš molio žvakides.

Jeigu tikra žiema iki švenčių į Lietuvą taip ir neateitų, Druskininkai kviečia ją atrasti atnaujintame pramogų komplekse „Snow arena“. Kurorto svečių ten lauks ne tik naujas sniegas slidinėjimo erdvėse ir atnaujintas snieglenčių parkas, bet ir Naujų metų sutikimo renginiai. Pasak organizatorių, sutiksiantieji Naujuosius metus „Snow arenoje“ galės pasirinkti galimybę švęsti prie stalų ir mėgautis koncertine programa arba dar ir slidinėti, atitinkamai sumokėję 85 arba 99 eurus.

Kurorto viešbučiai šventiniu laikotarpiu dažniausiai būna sausakimši, bet užsakymai sutikti 2020-uosius dar priimami. Sveikatinimo ir poilsio centre „Aqua“ nakvynė naujametį vakarą vienam asmeniui vienviečiame kambaryje kainuos 144 eurus, 2 suaugusiems su 2 vaikais keturviečiame kambaryje – 385 eurus, o trijų asmenų šeimai apartamentuose – 512 eurų. Į kainą įskaičiuota ne tik Naujųjų metų šventinė vakarienė prie švediško stalo, bet ir neribotas laikas vandens parke, viena gydytojo rekomenduota procedūra Druskininkų gydykloje ir sporto klubo paslaugos.

Naujuosius metus švęsti Druskininkuose kviečiantis viešbutis „Europa royale“ savo svečiams žada prancūzišką programą „Kartą Paryžiuje“, už kurią vienam asmeniui teks pakloti 139 eurus. „Grand SPA Lietuva“ panoraminiame restorane „Keturi vėjai“ naujametę naktį koncertuos popgrupė „16HZ“, todėl vakarienė kainuos 170 eurų, o viešbučio „Druskininkai“ restorane galima užsisakyti vietą už 110 eurų.
Restorane „Kolonada“ Naujųjų metų naktį legendines grupės „Hiperbolė“ dainas atliks Igoris Berinas su grupe „Huge Soul“ ir atlikėja Rūta Kotryna, o už įėjimą teks mokėti 80 eurų. Smagiai atšventusių svečių „Kolonada“ nepaliks likimo valiai ir sausio 1-ąją, kai dauguma maitinimo įstaigų išeina ilsėtis – žada vaišinti raugintų kopūstų sriuba su virtomis bulvėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)