Kurorto Kalėdų eglė jau ne pirmus metus įrengiama naudojant tą pačią metalinę konstrukciją, apkaišomą naujais eglišakiais. Nuo pernai liko ir apvalūs aukso spalvos žaislai bei auksinė karūna, bet šiemet žaliaskarės puošmenas papildė šviečiančios snaigės. Kaip ir kasmet, prie centrinės miesto sankryžos, netoli Druskonio ežero, Druskininkų paslaugų ūkio darbininkai įrengė tris karūnuotas pušis, o virš M. K. Čiurlionio gatvės kabina šviečiančias puošmenas.

Šviesiu paros metu pasigrožėti kurorto Kalėdų egle miesto svečiai ir druskininkiečiai galės jau šį savaitgalį, bet tikrasis jos grožis atsiskleis tik po įžiebimo šventės, numatytos lapkričio 30 d.

Kalėdų eglutės įžiebimo šventės renginiai Pramogų aikštėje 16 val. prasidės paramos akcija „Maltiečių sriuba“, 17 val. bus atidarytas Kalėdinis miestelis ir Kalėdų senelio rezidencija, Gydyklų parke nušvis Kalėdinių eglučių parkas, o po įspūdingų fejerverkų koncertuos grupė „Original Copy“. Šeštadienį šventė tęsis – 16 val. Pramogų aikštėje bus pašventinta prakartėlė, koncertuos Druskininkų sakralinės muzikos ansamblis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)