Norėdamas pritraukti daugiau lankytojų Anykščių turizmo ir informacijos centras sukūrė reklaminį vaizdo įrašą, kuriame atsiskleidžia visos miesto šventinės grožybės.

Vaizdo įraše matyti su Kalėdų seniu smagiai laiką leidžiantys vaikai, nepaprastą patirtį dovanojantis kalėdinis traukinukas, daugybė miesto papuošimų bei įžymioji Anykščių Kalėdų eglė.

Šiemet savo šventei miestas pasirinko pavadinimą „Kalėdų rezidencija“. Ant Šventosios upės įrengta kalėdinė eglutė miesto gyventojams ir svečiams sužibo dar gruodžio 7 d. O eglutės įžiebimo šventėje dalyvavo viena ryškiausių Lietuvos atlikėjų Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Primename, kad kelerius metus iš eilės Kalėdų senio rezidencija buvo įsikūrusi Rokiškyje. Tačiau šiemet Rokiškio verslo klubas perleido Kalėdų senio rezidenciją Anykščiams.

Visą Kalėdų rezidencijos laikotarpį A. Baranausko ir A. Vienuolio-Žukausko memorialinis muziejus kvies gyventojus į susitikimus su išskirtiniais žmonėmis.

Anykščius lankantys svečiai ir vietos gyventojai galės pabendrauti su tokias žmonėmis kaip astronomu Šmukštaru, sužinoti, kaip pinami Advento vainikai. O rašytojos B. Buivydaitės muziejuje vyks kvapų terapijos ir kalėdaičio kepimo užsiėmimai. Tuo metu Arklio muziejus kvies į pažintinę viduržiemio klajonę po muziejaus erdves.

Angelų muziejuje bus galima pasigaminti unikalų rankų darbo atviruką su originaliu muziejaus antspaudu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)