Aplink kalėdinę eglutę išdėstytos didelės žaisliukų formos dekoracijos. Vienas žaisliukų toks didelis, kad į jį galima užeiti ir pasijusti lyg tikroje Kalėdų pasakoje. Šio žaisliuko viduje alytiškiai ir miesto svečiai galės ne tik nusifotografuoti šventinių žiburių apsuptyje, bet ir parašyti laišką Kalėdų Seneliui, įmesti jį į čia įrengtą kalėdinio pašto dėžutę ir dalyvauti žaidime bei laimėti AB „Snaigė“ prizą – raudoną šaldytuvą. Šio prizo laimėtojas paaiškės sausio 6 d.

Šventiniai Kalėdų eglutės žiburiai Alytuje bus įžiebti 2019 m. gruodžio 6 d. 17 val. Renginio metu koncertuos auksinio balso atlikėja Monika Marija, savo pasirodymais džiugins šokių studija „Aušrinė". Vakarėjančią Alytaus Rotušės aikštę nušvies ugnies šou, o renginį vainikuos šventinis fejerverkas.

Alytiškiai ir miesto svečiai Alytaus miesto eglutės žiburiais galės džiaugtis iki 2020 m. sausio 7 d.

Žaliaskarė ir jos papuošimas Alytaus miesto savivaldybei kainavo 19 747,2 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)