„Suraskite kalėdinį vainiką ir pasipuoškite juo savo namus!“ ̶ tokiu šūkiu vadovaujasi iniciatyvos @atraskMRUkalėdas organizatoriai, Mykolo Romerio universiteto Komunikacijos ir kūrybinių technologijų studentai. „Norime visus paskatinti pasinerti į kalėdinį šurmulį kitaip ̶ ieškant originalių, autorinių kalėdinių vainikų, kurie bus paslėpti žymiose ir reikšmingose Vilniaus miesto erdvėse. Instagram paskyroje @atraskMRUkalėdas radę užuominas apie vietas, kuriose slepiami vainikai, nesunkiai surasite mūsų vainikus bei specialius palinkėjimus“, ̶ žada viena iš akcijos organizatorių Arneta Klasinskaitė.

Suradę kalėdinį vainiką, vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalintis nuotraukomis, istorijomis savo socialiniuose tinkluose žymint #atraskMRUkalėdas. Dovanodami savo kūrybos puošmenas Vilniaus miestui, studentai siekia parodyti, kad šventinę nuotaiką galima sukurti paprastais, bet neįprastais dalykais.

Kviečiame dalyvauti, jungtis prie šios iniciatyvos visus, kurie nori nuoširdžiai ir originaliai pasveikinti savo miestą su gražiausia metų švente!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)