Globos namų auklėtiniai šią staigmeną pasitiko džiugiais šūksniais. Netradiciškas Kalėdų senelis nepamiršo renginio svečių apdovanoti dėmesiu bei dovanėlėmis.

Renginio organizatorių “AirInn Vilnius Hotel“ įkvėpto „Išsipildymo akcijos“ pagalbininkų Tarptautinio Vilniaus oro uosto ir įmonės „FL Technics”, atsakingos už lėktuvų techninę priežiūrą, iniciatyva vaikų globos namų auklėtiniai buvo apdovanoti ne tik Kalėdų senelio staigmenomis, tačiau galėjo susipažinti ir su aviacijos paslaptimis.

Šventė “Kalėdos dovanoja žinias” buvo skirta 60 vaikų globos namų auklėtinių iš Almos Adamecienies šeimynos, Minties Socialinės globos namų, Vilniaus SOS vaikų kaimo, Visų šventųjų parapijos laikinosios globos namų bei organizacijos „Atsigręžk į vaikus“. Šventės dalyviams buvo įteiktos Kalėdų dovanos bei vedama speciali ekskursija apie aviaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją