Pirmoji šventinėje naujienų portalo DELFI rubrikoje savo Kalėdų eglutę demonstruoja merginų grupės "ŠarkA" lyderė Kristina Ivanova.

Ji žaliaskarę papuošė savo grožio salone "Kristina". Kadangi čia praleidžia daug laiko kasdien, o saloną vadina antraisiais namai, pamanė, jog be eglutės tikrai neišsivers.

"Eglutę papuošiau salone tik atsiradus pirmajam sniegui. Grožio studija man yra antrieji namai, eglutės papuošimas leidžia pajusti artėjančias šventes ir tuo jausmu pasidalinti su klientais. Po eglute jau turime ir dovanų, kurias gali įsigyti kas tik panorės", - apie šventinę nuotaiką ir dekoracijas pasakojo K. Ivanova.

K. Ivanova puošė dirbtinę eglutę - taip nusprendė pasitarusi su drauge dirbančiomis kolegėmis.

"Būtų gaila gyvą eglutę pastatyti salone, kur ūžia plaukų fenai, jaučiamas dažų kvapas ir yra purškiami plaukų lakai. Todėl dirbtinė eglutė yra puikus variantas", - pasakojo ji.

Kristina su merginomis prieš Kalėdas žada keistis dovanėlėmis, mat jai tai kelia šiltus prisiminimus, primena mokyklos laikus.

"Aš pati nesureikšminu dovanų, manau, kad maža smulkmena tėra tiesiog dėmesio parodymas vienas kitam ir tai svarbu žmogiškuose santykiuose.
Po šia eglute "ŠarkA" merginos taip pat ras dovanėlių, kurias atneš Kalėdų senelis", - atskleidė grožio studijos šeimininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)