Socialiniame tinkle „Twitter“ ji publikavo nuotrauką su užrašu anglų kalba „The lights are on! Christmas tree in my homegarden“ (liet. – „Šviesos uždegtos! Kalėdų eglė mano kieme“). Tą pačią nuotrauką su užrašu „Kieme jau turiu kalėdinę eglutę! Sveikinu visus su artėjančiomis šventėmis“ ji publikavo ir „Facebooke“.

DELFI primena, kad antradienį prezidentės patarėjas Mindaugas Lingė pasakojo, kad D. Grybauskaitei Kalėdos yra viena gražiausių švenčių metuose, o savo artimuosius ir kolegas ji mėgsta apdovanoti pačios supakuotomis ar išradingai pateiktomis dovanomis.

„Prezidentei Kalėdos yra viena gražiausių švenčių metuose, kurių tradicijos siekia tuos laikus, kai šios šventės nebuvo leidžiamos, tačiau prezidentės šeimoje šita tradicija buvo palaikoma. Tiek Kūčių, tiek Kalėdų papročiai, ir stalas su dvylika patiekalų, ir artimųjų ratas, ir pačios prezidentės marinuoti baravykai, kurie yra tokios šventės atributas“, - Žinių radijui apie šalies vadovės šventes pasakojo patarėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)