Anticeliulitinai įvyniojimai, kuriuos galima daryti namuose

Anticeliulitiniams įvyniojimams namuose galima naudoti įvairias priemones – šokoladą, medų, alijošių, purvą, molį ir kt. Laikantis rekomendacijų, naminių anticeliulitinių priemonių poveikis – užtikrintas.

Yra nemažai receptų, kaip pagražinti kūną ir išsivalyti nuo toksinų. Svarbiausia – pasirinkti tinkamus komponentus.

Vieniems patinka reguliarūs paprasti įvyniojimai, kitiems – anticeliulitiniai įvyniojimai su dumbliais.

Norint detoksikuoti organizmą, geriausiai tinka įvyniojimai su moliu. Jei norite sulieknėti, galite pridėti įvairių eterinių aliejų – pačiulių, citrinžolės, alavijų ir kt. Puiki priemonė norintiems sulieknėti – žaliasis molis.

Prieš procedūrą reikia pašalinti negyvas odos ląsteles ir atverti poras. Įvyniojimams skirkite senų rankšluosčių, kad nesikrimstumėte dėl dėmių. Po procedūros atsigerkite vandens, kad atgautumėte per procedūrą netektų skysčių. Norint išvalyti toksinus ir atsikratyti celiulito, įvyniojimus reikia daryti kartą per mėnesį.

Įvyniojimai su moliu

Viena geriausių priemonių detoksikuoti organizmą – molis. Jei jūsų oda riebi, rinkitės bentonito molį. Jei oda jautri, sausa, geriausiai tik rožinis molis. Normaliai odai tinkamiausias geltonas molis.

Paimkite jūsų odai tinkamo molio, įberkite į verdantį vandenį, taip pat įdėkite ketvirtadalį stiklinės jūros druskos, įpilkite porą šaukštelių alyvuogių aliejaus. Išmaišykite ir palikite porai valandų pravėsti. Paskui nusimaudykite po karštu dušu, nusišveiskite kūną kokia nors šveičiamąja priemone, na o tada būsite pasirengusios anticeliulitiniam įvyniojimui.

Išsitepkite kūną pasidarytu mišiniu ir apsivyniokite rankšluosčiais. Labai nespauskite, kad nesutrikdytumėte kraujotakos. Apsiklokite šiltu apklotu ir valandą ar dvi pagulėkite. Paskui nusiprauskite ir išsitepkite kremu.

Anticeliulitiniai įvyniojimai su žolelių arbata

Pripilkite kibirą šilto vandens, o į jį įpilkite puodelį žolelių arbatos (ramunėlių, levandų, imbiero ir pan.). Sumirkykite rankšluosčius ir apsivyniokite visą kūną, atsigulkite ant grindų ir 15 minučių pagulėkite.

Įvyniojimai su citrina ir medumi

Išspauskite pusės citrinos sultis, žievę sutarkuokite. Įdėkite penkis šaukštelius medaus ir viską gerai išmaišykite. Įberkite du šaukštus jūros druskos. Išsitepkite šia mase kūną ir penkiolika minučių ramiai pagulėkite. Paskui nusiprauskite, pasitepkite kremu.

Visi šie įvyniojimai tinka norint atsikratyti celiulito bei pagerinti kraujotaką.

Minėti įvyniojimai – nebrangi, veiksminga naminė priemonė ir alternatyva grožio salonuose atliekamoms procedūroms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)