13
Kitas

Šašlykas, marinuotas su kefyru

Šašlykas, marinuotas su vandeniu

Šašlykas

Reikės:

2 kg mėsos (avienos, jautienos ar kiaulienos)
4 lauro lapų
4 vidutinio dydžio svogūnų (supjaustytų)
2 šaukštelių druskos
2 šaukštelių maltų pipirų
2 šaukštų aliejaus
1,5 stiklinės vandens (galima naudoti tiek paprastą, tiek gazuotą)

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į dubenį. Ten pat sudėkite svogūnus, lauro lapus, druską, pipirus, aliejų ir supilkite vandenį. Su rankomis gerai išminkykite mėsą. Palikite marinuotis mėsą šaldytuve per naktį arba kambario temperatūroje bent 4 valandoms.

Suverkite mėsos gabalėlius ant iešmų, maždaug po 6 ant kiekvieno. Kepkite ant įkaitintos kepsninės nuolat sukdami iešmus, kad šašlykai nesudegtų.

13
Kitas

Šašlykas, marinuotas su kefyru

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)