„Labai seniai buvau čiuožinėjęs ar slidinėjęs, todėl šiemet su draugais susiruošėme Lietuvoje paslidinėti nuo kalnų su slidėmis. Puikiai praleidome laiką, buvo labai linksma. Gal kokius septynerius ar aštuonerius metus nebuvau to daręs“, – pasakojo dainininkas.

M. Vitulskis nesiskundžia ir problemomis, kurias žiema sukelia vairuotojams, mat jam nėra sunku valdyti automobilį slidžiame kelyje, vienintelis trūkumas – kad pabrango automobilio eksploatacija.

„Žinau, kad daugeliui vairuotojų dabar yra problemiška vairuoti – juk pernai tokių šalčių nebuvo. Nors aš nuotykių dėl šalčių patyriau kaip tik praėjusią žiemą – bandžiau atidaryti automobilio dureles ir nutrūko troselis. Meistras gavo detalę, bet netyčia ją sulaužė. Paskui atsiuntė dar vieną iš Latvijos. Ir vėl sulaužė. Nelaimingos tos durelės. O šiemet tikrai nesiskundžiu – ši žiema man visokeriopai patinka“, – sakė Merūnas.

Lietuvos tenoras visuomet rūpinasi savo sveikata, tad atvėsus orams išsitraukė pačius šilčiausius drabužius. „Man, kaip muzikantui, reikia labai tausoti savo sveikatą. Jei nebūsi šiltai apsirengęs, gali peršalti, neduok Dieve, pradės skaudėti gerklę ar užkimsi. Tad aš visuomet pasirūpinu šiltais drabužiais. Ypač svarbu, kad kojoms būtų šilta“, – patirtimi dalijosi Merūnas.