„Vaistas – ne maistas“ projekte rasite penkias rubrikas, kuriose pateiksime informacijos įvairiomis sveikatos bei ligų prevencijos temomis.

Rubrikoje „Sveika gyvensena“ rasite sveikatos naujienų, įdomybių, vaizdo reportažų iš sporto salės, kurie padės išmokti teisingai mankštintis, taip pat psichologų patarimų, kaip rūpintis ne tik kūnu, bet ir siela.

Apsilankę rubrikoje „Ir maistas, ir vaistas“, rasite naudingos informacijos apie tai, kokie maisto produktai labiausiai stiprina sveikatą, taip pat sužinosite gydomąsias vaistinių žolelių savybes.

Rubrikoje „Vartok atsakingai“ pateikiamos vaistų vartojimo rekomendacijos, taip pat pavojai, tykantys žmonių, kurie vartoja vaistus neįsigilinę į jų paskirtį, nepasitarę su gydytojais.

Aktyvūs DELFI skaitytojai kviečiami dalyvauti konkursuose „Kaip rūpiniesi savo sveikata“ , „Geros savijautos receptas“ bei „Mano hobis stiprina sveikatą“, kuriuos rasite rubrikoje „Esu sveikas“.

Čia pateiksime ir žymių žmonių geros savijautos receptų, specialistų patarimų, kaip rūpintis sveikata kasdien. Vienas iš būdų – pozityvus nusiteikimas ir, žinoma, gera juoko dozė. Kadangi juokas gamina vitaminą C, norėdami praskaidrinti skaitytojų nuotaiką, rubrikoje „Dienos vitaminas“ kasdien pateiksime po linksmą siužetą. Jei ir jūs turite kuo pasidalinti, siųskite adresu gyvenimas@delfi.lt, juk gera nuotaika užkrečiama!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją