„Man labai patinka idėja pardavinėti internetu prekes per visokius masinius pardavimus. Reikia taip pat pardavinėti ir verslo idėjas. Pavyzdžiui, gera idėja yra statyti vėjo jėgainę. Reikia paruošti verslo planą, kuris atsipirktų ir paskui duotų naudos. Tada žmonės galėtų pirkti šios idėjas akcijas (pajus). Surinkus reikiamą sumą pinigų idėja būtų įgyvendinta“, - siūlė skaitytojas.

Pasak jo, geras idėjas vadybininkai galėtų pardavinėti ir užsienio piliečiams, tačiau pirmenybė būtų teikiama išvykusiems iš Lietuvos emigrantams.

„Taip jie galėtų prisidėti prie Lietuvos plėtros ir patys investuoti savo sunkiai uždirbtus pinigus į atsiperkančias idėjas, kurios paskui jiems galėtų atnešti dividendų. Aš tokių minčių, kur galima investuoti, turiu labai daug, tačiau man neužtenka finansų jas įgyvendinti“, - atviravo Andrius.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)