Moters teigimu, vienintelis Šilalės trūkumas – pramogų nebuvimas.

„Tačiau čia nėra jokių pramogų – karuselių, biliardinės, stalo futbolo ar panašiai, kurios būtų vienoje vietoje“, - patikino moteris užpildžiusi „Verslumo žemėlapio“ anketą.

Pramogų netgi per daug?

Tačiau su šia idėja nelinkusi sutikti Šilalės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus Vedėjos pavaduotoja kultūrai – Jovita Voverienė.

„Manau, kad pramogų yra pakankamai nemažai. Jų organizuojama daug, bet atrodo, kad patys žmonės yra persisotinę visko, tų renginių netgi per daug.

Kalbant apie nevienadienes pramogas, karuselės ir cirkas pas mus atvažiuoja, organizuojamos fiestos. Nėra jokių apribojimų, kviečiame ir leidžiame pas mus atvažiuoti visus, kurie nori pristatyti savo pramogas. Kiek nori, tiek atvažiuoja. O jeigu kviečiame patys, mums iškeliamos papildomos sąlygos. Būna taip, kad nesurinkus tam tikro kiekio žmonių ar pinigų už bilietus, turime primokėti patys. Gal kažką naujo ir galima būtų sugalvoti, bet dauguma žmonių važiuoja pramogauti į kitus miestus“, - patikino J. Voverienė.

Ar reikia Šilalėje pramogų?


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)