Skaitytojas sako matęs, kad šiuo metu ties Šilagaliu ir autostrados Vilnius-Ryga sankryža su keliu Kaunas-Panevėžys yra įsikūręs greito maisto restoranas „Hesburger“ ir klausia – kodėl tokiose vietose nesikuria „McDonald's“?

Pateikiame restoranų tinklo „McDonalds“ Baltijos regiono rinkodaros vadybininko Mariaus Stonkaus komentarą:

„Vykdydami restoranų tinklo plėtrą ieškome vietų patogiose lokacijose ir atidžiai jas renkamės. Skiriame daug laiko ir pastangų, kad būtų pasirinkta vieta, kuri yra patogi klientams, taip pat būtų perspektyvi verslo atžvilgiu, kadangi ir toliau norime išlikti konkurencingi. Mums tai – svarbus procesas, kadangi norint plėtrą vykdyti ne tik kiekybiškai, bet ir kokybiškai, reikia įvertinti nemažai faktorių.

Dėl galimo „McDonald’s“ atidarymo Jūsų minimoje vietoje kol kas konkrečių planų neturime, tačiau nuolat ieškome potencialių vietų ir galimybių naujiems restoranams, tad tikrai neatmetame nei tokio formato restorano, nei pačios lokacijos galimybės.“


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)