„Tai turėtų būti internetinis verslas, kuris suvienytų visas kavines ir restoranus, pristatančius maistą į namus Šiaulių mieste ir apskrityje. Šis verslas išspręstų tiek restoranų, tiek žmonių problemas“, - įsitikinęs DELFI skaitytojas.

Pasak jo, įkūrus tokį verslą išloštų ir klientai, ir restoranai. Pastarųjų paslaugomis naudotųsi daugiau žmonių, kurie užsisakytų maistą į namus arba išsinešti. Be to, tokioje platformoje apie savo paslaugas galėtų paskelbti banketų ir švenčių organizatoriai. Tuo tarpu klientai galėtų lengviau rasti visas kavines ir barus vienoje vietoje.

„Aš pats asmeniškai susiduriu su tokia problema. Tiesa, Vilniuje ir Kaune jau yra tokie verslo sprendimai“, - patikino skaitytojas.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)