Mažeikiai iš tiesų nėra mažas miestas, deja, kino teatro mes neturime. Tai mano svajonė. Perkamoji galia šiame mieste yra didelė, nes jame yra naftos perdirbimo gamykla ir nemažai su ja susijusių įmonių, kurios sukuria darbo vietas. Tačiau visai nėra galimybės turiningai praleisti laisvalaikį“, - pasakojo Mažeikiuose gyvenanti Kristina.

Pasak merginos, pažiūrėti naujausią filmą nuvažiavus į kitą miestą gali tikrai ne visi ir tikrai ne kasdien. Tad kino teatro pasigenda ne tik vaikai ir jaunimas, kurie yra dažniausi kino teatrų klientai, bet ir vyresnio amžiaus žmonės. Jie vis dažniau išreiškia pageidavimą savo mieste turėti kino teatrą.

Jai antrino ir kraštietis Edvinas. Pasak jo, prieš 15 metų kino teatro salė buvo įsikūrusi mažojoje Mažeikių kultūros centro salėje, tačiau ji bankrutavo. Tiesa, vaikinas įsitikinęs, kad dabar taip nebus.

„Prieš 15 metų kino teatras bankrutavo dėl per didelių kainų ir per mažo lankytojų kiekio. Dabar ta salė yra nenaudojama. Mažeikių jaunimas neturi, kur nueiti, nes pramogų Mažeikiuose nėra. Kino salė pritrauktų jaunimą, kuris dabar šlaistosi gatvėmis“, - pasakojo vyras.

Jis mano, kad šalia salės galėtų veikti užkandžių parduotuvėlė.

„Manau, ši idėja sulauktų didelio pasisiekimo, nes kino teatras yra labai laukiamas Mažeikiuose“, - patikino vyras.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)