Padovanojo ypatingą reginį

„Šis efektingas dronų šou buvo skirtas pažymėti svarbiausiai šios vasaros „Samsung“ premjerai – rugpjūčio pabaigoje pasauliui pristatytai naujai sulenkiamų telefonų linijai, kurių pardavimų pradžia sutapo su renginio data. „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ telefonai yra tikras technologijų proveržis, todėl džiaugiamės, kad Baltijos šalyse šiuos telefonus pristatėme taip pat inovatyviai ir netikėtai – su pirmuoju tokio masto dronų šou, kuris sulaukė neįtikėtino susidomėjimo“, – sako Liga Bite, „Samsung Electronics Baltics“ komunikacijos vadovė.

Pasauliui vis garsiau kalbant apie fejerverkų žalą gamtai, inovacijos pasiūlė daug tvaresnį sprendimą – dronus. Šimtams šviečiančių dronų kylant į dangų, reginys tiesiog atėmė žadą – jie sinchroniškai formavo skirtingas figūras, todėl vaizdas išties prikaustė žiūrovų dėmesį. Profesionalų valdomi dronai buvo suprogramuoti itin tiksliai, todėl šou metu buvo galima gerėtis puikiai ore atpažįstamomis, judančiomis figūromis.

Dalyvavo Lietuvos žvaigždės

Antrą kartą Taline viešėjęs Naglis Bierancas prisipažino, kad šįkart miestą apžiūrėjo kur kas atidžiau. „Didžiausią įspūdį paliko senamiestis. Oras nebuvo pats geriausias, kartais vis palydavo, tačiau senamiestis nėra didelis, todėl suspėjome apžiūrėti beveik viską. Pasigrožėjome architektūra, išragavome įvairiausius patiekalus ir aplankėme visų išgirtą ir rekomenduotą fotografijos parodą, esančią labai unikaliame menininkų industriniame rajone“, – pasakoja N. Bierancas.

Dronų šou gyvai stebėti atvyko ir socialinių tinklų žvaigždės iš Latvijos ir Estijos. „Artimai susipažinome su latvių influenceriu Renārs Zeltiņš, kuris į renginį atvyko kartu su savo žmona. Jis pasirodė labai draugiškas ir nuoširdžiai bendraujantis. Pasirodo, turime netgi bendrų pažįstamų, tokių kaip Rolandas Mackevičius ar Nijolė Pareigytė“, – sako pašnekovas.

Rugpjūtį „Samsung“ prekės ženklo ambasadoriumi tapęs Naglis sako, kad dronų pasirodymas jiems su Luku padarė didelį įspūdį, o tokį reginį jie neabejotinai pirmą kartą stebėjo gyvai. „3D projekcijos danguje sužavėjo ne tik mane, bet ir mano sekėjus. „Instagrame“ sulaukiau nemažai klausimų apie šį renginį ir įvairių pasisakymų: „O wow“, „Cool“, „Kaip faina“ ir t.t.“, – pasakoja Naglis.

Kelionės metu netrūko ir netikėtumų. Naglis pasakoja, kad jau užėmus vietas lėktuve ir pasiruošus skrydžiui atgal į Lietuvą paaiškėjo, kad iš tiesų lėktuvas skrenda į Kopenhagą, o ne į Vilnių, todėl keleiviams teko paskutinę minutę skubėti ir laipintis į kitą orlaivį. „Viskas gerai, kas gerai baigiasi, dabar galime iš to pasijuokti. Nors tada nebuvo taip juokinga, kadangi abu su Luku jau turėjome ir kitų planų savaitgaliui“, – juokiasi N. Bierancas.

Karštos „Samsung“ naujienos jau prekyboje

Rugpjūčio 27 d. prekyboje pasirodę naujausi „Samsung“ sulenkiami „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ telefonai yra kur kas tvirtesni ir leidžia daug geriau išnaudoti sulenkiamo ekrano privalumus. Pirmą kartą sulenkiamų išmaniųjų telefonų istorijoje šie įrenginiai yra aprūpinti „IPX8“ atsparumu vandeniui, o „Galaxy Z Fold3“ yra suderinamas ir su išmaniuoju rašikliu „S Pen“.

Kompanija šį mėnesį pristatė ir naujus išmaniuosius laikrodžius. „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ veikia nauja „Wear OS“ operacinė sistema, kurta bendromis jėgomis su „Google“, bei intuityviausia kompanijos „One UI Watch“ vartotojo sąsaja. Ši serija skirta mėgautis geriausiais sveikatos rodiklių stebėjimo ir stiprinimo įrankiais. Nuo šiol kūno kompoziciją galima sužinoti tiesiog ant riešo, naudojant vos du pirštus – per maždaug 15 sekundžių laikrodžio jutiklis užfiksuos informaciją iš 2400 duomenų taškų.

Prie naujosios „Galaxy Z“ serijos prisijungia ir „Galaxy Buds2“ belaidės ausinės. Būdamos „Galaxy“ ekosistemos dalimi, „Galaxy Buds2“ yra puikios „Galaxy“ išmaniojo telefono, laikrodžio ir planšetės kompanionės.

Technologijų entuziastai ir mėgėjai naujausius „Samsung“ įrenginius jau gali įsigyti Lietuvos mobiliųjų operatorių, elektronikos prekių, firminėse „Samsung“ parduotuvėse bei internete adresu www.samsung.lt

Užsakymo nr.: PT_88073149