Kalėdinių eglučių alėją kūrė dizaineriai Julija Janus, Seržas Gandžumianas, Kristina Kruopienytė, Laura Dailidėnienė, Agnė Jagelavičiūtė, Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius, Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenko, Rūta Kiškytė, Diana Paukštytė bei maisto stilistai – „Virtuvės mitų griovėjai” – Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius.

Žinomi dizaineriai ir stilistai kūrybinėse dirbtuvėse dalyvauja dėl kilnaus tikslo – padėti visuomeninei organizacijai „Gelbėkit vaikus” surinkti fondą, kurio lėšos bus skirtos Lietuvos vaikams iš skurdžiai gyvenančių šeimų. Vardinės dizainerių ir stilistų kalėdinės eglutės bus parduodamos, taigi prisidėti prie šios iniciatyvos galės visi, kurie eglutes įsigis ir jomis papuoš savo namus arba biurus. Numatyta, kad organizacijai aukojamą sumą pirkėjai perves tiesiai į visuomeninės organizacijos sąskaitą.

„Labdaringos kūrybinės dirbtuvės tapo ir maža švente vaikų dienos centro „Duok ranką” vaikams, nes jie turėjo progą susipažinti su žinomais dizaineriais bei stilistais, ir kartu puošti eglutes. Kiekviena tokia iniciatyva šiems vaikams padeda labiau tikėti žmonių geranoriškumu ir, svarbiausia, labiau pasitikėti savimi”, - sakė VO „Gelbėkit vaikus” generalinė direktorė Rasa Dičpetrienė, į renginį atvykusi kartu su būreliu dienos centro vaikų, padėjusių stilistams ir dizaineriams dekoruoti eglutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)