Vyras papasakojo, kad pirkdamas normalią gražią Kalėdų eglę, pamatė pas prekybininkus ir šią – kiek primenančią palmę. Namo jis parnešė dvi eglutes, tačiau matomoje vietoje papuošė „palmę“ ir po ja padėjo „netikras“ dovanas-smulkmenėles. Tikroji eglė su puikiomis dovanomis šeimynos laukė kitoje vietoje.

Vyras pasakojo, kad ta akimirka, kai mažoji dukra, kuriai greitu metu sueis 10 metų, vietoj išmaniojo telefono, kurio tikėjosi, rado saldainius, papuošalų dėžutę ir kalėdines kojines – buvo neįkainojama. „Reikėjo filmuoti tą nusivylimo apimtą išraišką“, - šypsosi fotografas.
Kalėdų eglutė-palmė

Po to, kai teko dukrą nuraminti dėl gautos dovanos ir nepateisintų lūkesčių, laukė staigmena – didelė Kalėdų eglė su puikiomis dovanomis.

Tiesa, ir šį kartą vilnietis neieškojo lengvų kelių – išmanųjį telefoną įdėjo į metalinės „Rafaelo“ dėžutės dugną, kurį dukra pamatė ne iškart.

Po šio siurprizo šeima smagiai pasijuokė, o laiminga dukra, pačiupusi telefoną, ištarė: „Dabar trumpam manęs nelieskite“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)