Rašykite savo idėjas, kaip originaliai atšvęsti Valentino dieną, šio straipsnio komentaruose iki vasario 13 d., o pačios įdomiausios idėjos laukia puikus „Laisvalaikio dovanos“ įsteigtas prizas - SPA poilsis Druskininkuose ir slidinėjimas „Snow Arenoje“.

Nugalėtoja skelbiame DELFI skaitytoją Lauryną:

Meilė - savotiškas jausmų žaidimas. Todėl Meilės dieną visada norisi savo mylimąjį nustebinti ir.... „sužaisti“ vis naują žaidimą.

Mano šių metų Valentino dienos tema - „...surask mane saldžiuoju keliu...“ Esu paruošusi „naują“ miesto žemėlapį, kuriame sužymėtos vietos, vedančios Jį į mūsų mėgstamiausias vietas (kur jis gaus saldžių dovanų su vis kita užuomina apie sekančia vietą), pradedant jaukia kavinuke, uošvės namais ir baigiant romantiška vakariene su žiedlapių vonia ir... pilvo šokiu.

Tiesa, tik vasario 14 d. Jis pagaliau sužinos, kur aš kas savaitę intriguojančiai „pabėgu iš namų“ tepasakydama - „surasi mane saldžiuoju keliu, sužinosi“. Juk pilvo šokis reikalauja treniruočių!

Su nugalėtoja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)