Nereikėtų į tai žiūrėti kaip į aukščiausios instancijos teismo sprendimą ir pulti į paniką, išnagrinėjus išvadą „neištikimybės tikimybė“. Už astrologinę prognozę bet kokiu atveju tvirtesni vyro moraliniai principai ir jūsų artumo bei pasitikėjimo vienas kitu laipsnis. Vis dėlto, šis horoskopas leis jums pasidaryti tam tikras išvadas. Tik gal palaukite, kol praeis Valentino diena - tegu abejonės netemdo šios Meilės šventės.

AVINAS

Po Avino ženklu gimęs vyras niekada neprisipažins, kad jis yra lovelasas, nes paprasčiausiai pats savęs tokiu nelaiko. Kiekvieno romano pradžioje jis nuoširdžiai tiki, kad pagaliau sutiko viso savo gyvenimo meilę. O kai pagaliau santykiai subyra, susirenka savo sudaužytos širdies šukes ir... vėl leidžiasi į amžinos meilės paieškas.

Širdyje Avinas yra tikras romantikas. Atrodytų, kad būtent šis faktas turėtų būti jo ištikimybės garantu, tačiau taip tikrai nėra! Priešingai – kai tik santykiuose baigiasi „saldainių bei gėlių“ etapas ir prasideda „apsitrynimo“ laikotarpis, o dar kažkas nepavyksta, vyras iškart ima dairytis aplinkui, ieškodamos tos, kuri negriaus jo romantiškų iliuzijų.

Kaip jau patys supratote, tai nutinka ganėtinai dažnai. Esate įsitikinusi, kad tai ne apie jūsų antrąją pusę, o jūs sugebėsite tapti ta Vienintele, kurios jis niekada neišduos? Bet kokiu atveju, planuodamos bendrą ateitį būtinai atsižvelkite į tokią „sunkinančią aplinkybę“, kaip Avinams itin būdingą stiprų erotinį potencialą, kuris puikiai dera su naujumo veiksniu.

Neištikimybės tikimybė: didelė

JAUTIS

Vyras Jautis – neįtikėtinai įnoringas, ar net kaprizingas, todėl rinkdamasis antrąją pusę jis niekur neskuba. Jam nepatinka flirtuoti, tam jis pernelyg rimtas ir solidus (iš esmės, jis į viską gyvenime žvelgia neįtikėtinai rimtai). Jam priimtini ilgalaikiai santykiai, bet tik su viena sąlyga – jūs privalote besąlygiškai pripažinti, kad jis yra svarbesnis, protingesnis, gabesnis ir daugiau pasiekęs bei leisti jam dominuoti visose sferose.

Atsiminkite, kad kai moteris pareiškia „dabar viskam vadovausiu aš“, o kasdienybė pradeda atsibosti, Jautis sau leidžia pailsėti ir atsipalaiduoti. Tai jis gali padaryti prostitučių kompanijoje saunoje ar su nauja atsitiktine pažįstamąja.

Neištikimybės tikimybė: maža, jeigu nenustosite žaisti pagal jo taisykles

DVYNIAI

Tikėtis ištikimybės iš Dvynių vyro – tas pats, kaip viltis, kad karštą vasaros dieną pasnigs. Viena vertus, malonu būti šalia žmogaus, sugebančio pasakyti „Aš tave myliu“ skirtingais, nei karto nepasikartojančiais žodžiais. Kita vertus, atsidurti situacijoje, kai dar vakar susitarėte susitikti, o šiandien jis be kokių nors rimtų priežasčių pasimatymą atšaukia – nėra taip smagu. Tiesiog po Dvynių ženklu gimę vyrai gyvena šia diena, sugeba bet ką, kas jiems neparanku, ištrinti iš atminties, be jokių svarstymų atsikrato nereikalingų atsiminimų balasto.

Neištikimybės tikimybė: labai didelė

VĖŽYS

„Viskas ne taip, kaip atrodo!“ – štai ką turite prisiminti, susitikinėdama su po Vėžio ženklu gimusiu vyru. Švelnus? Romantiškas? Kuklokas? Taip ir yra. Tik nepamirškite, kad kartais „tyli kiaulė gilią šaknį knisa“, o jūs šiam „riteriui“ toli gražu nesate „nuostabioji dama“, kurią jis garbins. Perdėtai jausmingi Vėžiai pajutę netikėtą jausmų protrūkį labai negalvoja, kaip neištikimybė atsilieps santykiams su žmona.

Vėžiai didelės meilės ir akimirkos intrigos neskirsto į atskiras kategorijas – ir viena, ir kita leidžia jam pasijusti gyvu ir geidžiamu. Negana to, Vėžiai yra konservatyvių pažiūrų ir yra linkę naudotis šia politika, laikydamiesi dvigubų standartų. Taip, jie yra įsitikinę, kad Cezario žmonos įtarinėti negalima, o jam pačiam leistina gerokai daugiau.

Vienintelė „paguoda“ tame, kad įsitaisę nuolatinę meilužė, po Vėžio ženklu gimę vyrai paprastai po kurio laiko dėl jos palieka žmoną, kol galiausiai ryžtasi būti neištikimi jau naujajai žmonai. Tiesa, ši taisyklė negalioja tuo atveju, jeigu Vėžį šeimoje laiko kažkas kito, nei vien tik meilė. Pavyzdžiui, didelių problemų su sveikata turinti atžala.

Neištikimybės tikimybė: vidutinė

LIŪTAS

Po Liūto ženklu gimę vyrai įsitikinę, kad jiems konkurencija negresia, mat jie, savaime suprantama, yra „patys pačiausi“. Jie neįtikėtinai linkę pavyduliauti, tad atsidūrę „liūto aptvare“ privalote žaisti pagal jo taisykles. Vadinasi, niekada negalite suteikti nei menkiausios dingsties Liūtui suabejoti, kad priklausote vien tik jam.

Vis dėlto, jeigu pradėsite flirtuoti su kitais vyrais, iškart sulauksite atsako – Liūtas jums atkeršys tuo pačiu ir greitai. Pamatysite, kad jau vizgina uodegą į dešinę ir į kairę. Beje, kaip jau turbūt supratote, pastaroji kryptis jam patinka kur kas labiau.

Neištikimybės tikimybė: ganėtinai menka, jeigu priimsite jo žaidimo taisykles

MERGELĖ

Tai pedantiški, viską apskaičiuojantys, pakankamai šaltakraujiški vyrai... Po Mergelės ženklu gimę stipriosios lyties atstovai iš pirmo žvilgsnio niekuo neprimena „klastingų apgaudinėtojų“, negalinčių praleisti pro akis nei vieno sijono. Iš esmės šiuo atveju nuojauta jūsų neapgavo, jeigu jūsų Liūtas dar neperžengė 40 metų slenksčio. O štai nuo šios ribos prasideda visiškai kita istorija.

Tokiame amžiuje, kai visų likusių Zodiako ženklų vyrai jau jaučiasi save įprasminę, Mergelės ženklo vyrams viskas tik prasideda. Patarlė „Žilė galvon – velnias uodegon“ – tai apie juos. Taip yra todėl, kad tik brandžiame amžiuje jie pagaliau atsikrato nepasitikėjimo savimi ir gali ryžtis peržengti ribą – nusidėti tiems moraliniams principams ir nuostatoms, kurių laikėsi anksčiau.

Neištikimybės tikimybė: tiesiogiai priklauso nuo vyro amžiaus


SVARSTYKLĖS

Nors po Svarstyklių ženklu gimę vyrai kartais painioja meilę ir draugystę (jiems labai svarbus dvasinis artumas) ir planuoja „rimtus santykius“ jeigu ne su kiekviena sutikta moterimi, tai bent jau su kas trečia-ketvirta savo pažįstamąja, vis dėlto vesti jie neskuba.

Tad, jeigu ant Svarstyklių ženklo vyro rankos blizga vestuvinis žiedas, vadinasi, jis „atsivalgė“ laisvės ir santuoką tikrai brangins. Tačiau nevalia pamiršti jam būtino dėmesio ir komplimentų iš moterų pusės! O kaip žinia, nuo nekalto flirto iki neištikimybės – vos vienas žingsnis. Po Svarstyklių ženklu gimę vyrai, deja, pakankamai dažnai tam ryžtasi.

Neištikimybės tikimybė: didelė, nors vargu ar sužinosite apie jo neištikimybę, nebent pasistengtų „anoniminis šaltinis“, pats (o tiksliau pati) susidomėjęs neištikimuoju vyru

SKORPIONAS

Jeigu matote po Skorpiono ženklu gimusį vyrą žavingų moterų apsuptyje, žinokite, kad jis „nekaltas, tai aplinka kalta“. Tikra tiesa, kad šio Zodiako ženklo vyrai tarsi magnetas traukia dailiosios lyties atstovių žvilgsnius, netgi nesiimdami jokių specialių pastangų.

Vis dėlto tas faktas, kad Skorpionas patinka kitoms moterims, dar visiškai nereiškia, jog jis šiuo savo pranašumu puls naudotis. Tegul praeitis liks praeityje. Jeigu jis pasiūlė jums savo ranką ir širdį, žinokite, kad antrosios pusės paieškos baigtos ir istorijos „Kiekvieną savaitę nauja simpatija“ tęsinys nenumatytas.

Neištikimybės tikimybė: nedidelė, jeigu gyvenate oficialioje santuokoje

ŠAULYS

Po šaulio ženklu gimusiems vyrams flirtas yra daugiau nei pomėgis. Veikiau – gyvenimo būdas. Vis dėlto dažniausiai tai neturi nieko bendro su giliais jausmais ar prisirišimu. Nesibaigiančios intrigos ir romanai Šauliui tėra pasikeitimų poreikio patenkinimas, noras patirti kažką naujo.

Jam tereikia jo dvasinio pakilimo, kuris juntamas pačioje naujų santykių pradžioje. Toks „romantiškas“ metodas padeda jam kovoti su nuoboduliu ir kiekvieną kartą įsimylėti tarsi pirmąkart. Ar viskas baigsis klasikine neištikimybė? Daug kas priklauso nuo šalia Šaulio esančios moters.

Neištikimybės tikimybė: didelė, jeigu nesielgiate kaip ideali „kovos draugė“, tai yra neinkščiate, neverkšlenate ir neuždavinėjate nereikalingų ar kvailų klausimų iš serijos „Ar tu mane tikrai myli?“, reikalaudama jo ištikimybės įrodymų

OŽIARAGIS

Ko reikia po Ožiaragio ženklu gimusiam vyrui iki visiškos laimės? Viso labo nuolatinio patvirtinimo, kad jis – nuostabus! Pats protingiausias, pats patraukliausias, pats žaviausias ir panašiai. Jeigu Ožiaragis iš mylimosios sulaukia visų šių jam būtinų „paglostymų“, kažin ar jis ims dairytis į svetimas moteris.

Neištikimybės tikimybė: ganėtinai menka, tiesa, jam visada svarbiausi bus pinigai, o jums atiteks garbinga antroji vieta (žinoma, jeigu pasiseks)

VANDENIS

Pridėjus ranką prie širdies: po Vandenio ženklu gimusiam vyrui dvasinis artumas, interesų bendrumas ir visa kita, kas įeina į sąvoką „artimos sielos“, gerokai (!) svarbiau už seksą. Tad tokiam vyrui žmona, pirmiausia, yra geriausia draugė ir tik paskui – meilužė.

Lyg toks požiūris į šeimyninį gyvenimą ir nėra blogas, tačiau jame (kai dvasiniai dalykai yra pirmoje vietoje, o fiziologiniams tenka antra) slypi nedidelis pavojus, apie kurį turėtumėte žinoti – Vandeniai fizinio artumo su kita moterimi nelaiko išdavyste. Kitaip tariant, jis nemano, kad tai kažkas ypatingo – na, pamanykit, permiegojom... Dar daugiau, Vandenis beveik nuoširdžiai nusistebės sužinojęs, kad jūs jį už tai smerkiate.

Neištikimybės tikimybė: vidutinė

ŽUVYS

Neskubantis ir susimąstęs po Žuvų ženklu gimęs vyras atrodo neįtikėtinai švelnus ir tuo pačiu patikimas. Jis visada galantiškas, su moterimi elgiasi pagarbiai, kaip tikras džentelmenas. Ši taisyklė galioja ir tuomet, jeigu jūs susitikote tik tam, kad kartu praleistumėte vieną vienintelę niekuo neįpareigojančią naktį.

Žuvų ženklo vyrai taip puikiai jaučia menkiausius savus ir svetimus emocinius proveržius, kad norisi patikėti, jog jis tiesiog nesugeba įskaudinti kito žmogaus. O iš tikrųjų, sugeba ir dar kaip! Šio Zodiako ženklo vyrai neištikimybei ryžtasi labai dažnai.

Neištikimybės tikimybė: didelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)