„Prieš trejus metus buvo toks reikalas. Važiavome per Pietų Ameriką. Kalnai taip atsibodo, jog pykindavo vos į juos pažiūrėjus. Ir pagaliau nusileidome prie jūros, netoli Limos (Peru). Tada Vytaras nusivedė Marčių prie pat vandens, išdidžiai mostelėjo ranka kažkur į horizontą ir tarė: „Matai, Marčiau, va ten kažkur yra Japonija!“ O šiemet tą „kažkur“ apvažiuosime iš kitos pusės“, – savo naująjį maršrutą išdavė jie.

Kovo pabaigoje išvykstantys keliautojai tiksliai nežino, kodėl jie pasirinko Japoniją.

„Mes niekada negalvojame ir neanalizuojame. Tiesiog šauna į galvą ir pasiduodame impulsui, – DELFI sakė M. Starkus. – Tiesiog taip sutampa. Kažkuris pirmas pasako, kitas užsikabina. O lemtis nusprendžia.“

Kaip ir kiekvienai savo kelionei, taip ir šiai vyrai davė pavadinimą bei sukūrė specialų logotipą. Beveik mėnesį truksianti išvyka į tekančios saulės šalį vadinsis ƒ„Banzai“.

M. Starkus prisipažino, kad kelionė jau suplanuota, bilietai nupirkti. Trūksta tik senovinio automobilio, kokį modernioje ir išsivysčiusioje šalyje rasti bus sunku.
Vytaro Radzevičiaus ir Martyno Starkaus pasiruošimas kelionei į Japoniją
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)