Pašnekovė atskleidė, kad ir prieš išvykdama į Kopenhagą sekmadienį dar spėjo apsilankyti cerkvėje, o būdama tikinti į kelionę ji įsidėjo ir rožinį.

„Per šį pasiruošimo maratoną aš neturėjau, kada nueiti į cerkvę. Aš kiekvieną dieną apie tai galvodavau. Man būtina save nuraminti, kad buvau, paprašiau, padėkojau, kad viskas gerai, kad sekasi, kad taisosi sveikata. Ir sekmadienį prieš išvažiuodama aš nuėjau į cerkvę ir paprašiau, kad visa delegacija būtų geros nuotaikos, pozityvios energijos. Kad būtų taika ir kad visi būtų sveiki. Jei kažkam bus blogai, aš automatiškai labai jautriai sureaguosiu. Man labai svarbu, kad visiems būtų gerai. Kad mums patiems čia būtų gera būti“, – savo troškimus atskleidė V. Matačiūnaitė, kurios trečiadienį jau laukia pirmoji repeticija didžiojoje scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)