Po peržiūros Vilija pasidalino savo nuotaikomis su DELFI skaitytojais: „Geri įspūdžiai. Dabar jau nurimau. Per pačią repeticiją buvau truputį sunerimusi, bet po peržiūros viskas daug ramiau, daug geriau. Fainai, fainai, fainai. Tos švieselės pamirksi kartu su muzika“.

Ne visi delegacijos prašyti pakeitimai kol kas buvo įgyvendinti. „Vienas režisierius sėdi užkulisiuose, kitas sėdi tiesiogiai prie kamerų, ten viską derina, jie turi susikalbėti dar tarpusavyje, – aiškino atlikėja. – Yra techninių dalykų, pavyzdžiui, negali pakelti kameros į tą lygį, kurį mes norime. Šiaip viskas gerai“.

Paklausta, ar jau spėjo prisijaukinti „Eurovizijos“ sceną mergina juokavo: „Man ji ir nebuvo svetima. Tik forma jos kita“.

Pašnekovė tikino, kad šiandienos pasirodymu liko patenkinta, bet tikino, kad laiką dabar norėtų skirti poilsiui, o ne „euroviziniams“ vakarėliams.

„Aš pradėjau labai anksti atsibusti. Tai nėra gerai. Atsigulu anksčiau, valandą prasivartau, visokių arbatų prigeriu prieš miegą. Atsibundu pusę septynių ryte ir dar buną 4-5 valandos iki išvažiavimo. Man reikia pasisemti jėgų“, – pasakojo V. Matačiūnaitė. Jėgų mergina ketina ir toliau semtis kasdien sportuodama bei bandydama susireguliuoti savo miego režimą.