Šiemet dizaineriai ragina nesidrovėti išryškinti kojų: madingi siauri siluetai, ryškūs piešiniai, plėšyti ir šviesūs audiniai bei šlakelis klasikos. Prie tokios tolerantiškos mados galima derinti ir laisvalaikio batelius, ir elegantišką aukštakulnę avalynę – puikiai tiks ir viena, ir kita.

1. Šviesi spalva

Lieknoms ir aukštoms moterims labiausiai tinka šviesūs džinsai. O kiek apvalesnės figūros turėtojoms simetriškai išblukinti džinsai gali padėti kojas paploninti.

2. Aptempta

Buvo teigiama, kad aptempti džinsai išryškina figūros privalumus ir trūkumus, todėl jie tinka tik lieknoms ir neaukštoms moterims. Tačiau šiemet prigludusius džinsus siūloma mūvėti ir aptakesnių formų moterims.

3. Plėšyti džinsai

Plėšyti džinsai – ryškus ir ekspresyvus moters garderobo komponentas, praversiantis net ir itin dalykišką stilių pamėgusioms dailiosios lyties atstovėms. Rinkitės tokį modelį, kuriame įplėšimai ir skylės būtų išdėstę ne pernelyg arti vienas kito, jų padėtis būtų vertikali – tokie triukai padės prailginti figūrą ir paslėps trūkumus.

4. Margintas džinsas

Pabodo juodi džinsai? Šį pavasarį siūloma linksma jų alternatyva – marginti įvairiais raštais: gėlių, roplių odos, grafiniais motyvais arba tarsi rankomis grubiai dažyti dviem ar daugiau spalvų, madingi ir vienspalviai ryškių spalvų džinsai.

5. Aplikacijos ir lopai

Šiemet dizaineriai siūlo nevengti džinsų su įvairiomis aplikacijomis ir papuošimais. Tiesa, pastarieji neretai figūrą daro optiškai stambesnę. Be to, krinta į akis. Tad jeigu mūvite džinsus su aplikacija, stenkitės išrinkti jai tokią vietą, kuri nepabrėžtų kūno trūkumų.

6. „Boyfriend“ stiliaus džinsai

Šie džinsai dėvimi šiek tiek apdribę, nuleisti nuo klubų. Vizualiai klubus siaurinančius laisvus, trumpus džinsus derinkite su masyviais batais aukšta platforma. Nepasigailėsite „boyfriend“ stiliaus džinsų juosmenį perjuosusi laisvumo įspūdį sukuriančiu nesuveržtu diržu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)