Pradėdama veiklą Kaune, SMK siekia sudaryti galimybes Kauno ir aplinkinių miestų jaunimui studijuoti nenutolstant nuo namų. „Kaunas – modernėjantis ir atsinaujinantis miestas, o tokia aplinkos aura atitinka SMK veiklos strategiją ir filosofiją, todėl mes norime būti ten, kur kuriasi naujos galimybės, auga verslas ir formuojasi patraukli veiklai ir kūrybai ekosistema. Todėl, pasirinkdami Kauną kaip naują veiklos vietą, norime prisidėti prie Kauno regiono plėtros ir jaunimo švietimo bei užimtumo didinimo”, – sako SMK direktorė, verslininkė, įvairių iniciatyvų idėjinė autorė ir organizatorė Gabija Skučaitė.

SMK studijos skirtos ugdyti visapusišką asmenybę, todėl didžiulis dėmesys skiriamas ne tik praktinėms ir teorinėms žinioms, bet ir asmenybės bei individualumo svarbai, saviraiškai ir saviugdai. Todėl su SMK atėjimu į Kauną, atsiveria išskirtinės galimybės Kauno ir aplinkinių miestų jaunimui ne tik rinktis modernias, šiuolaikines studijas bet ir dalyvauti bei realizuoti savo idėjas SMK organizuojamuose projektuose, renginiuose, prisidėti kuriant ir įgyvendinant įvairias iniciatyvas ar sumanymus.

Studentai

„Džiaugiamės prisijungdami prie Kauno miesto akademinės bendruomenės. Ateiname atsinešdami savo patirtį ir kviečiame prisijungti prie stiprios, veiklios ir kūrybiškos aukštosios mokyklos. SMK nuolat skatina kurti, patirti ir tobulėti, todėl jaunam žmogui ši aukštoji mokykla bus dar viena puiki galimybė savęs pažinimui, karjerai ir tobulėjimui“, – džiaugiasi SMK Kauno filialo vadovė Inga Bilinskienė.

Socialinių mokslų kolegijoje studentų laukia netradicinės, įdomios, interaktyvios, praktiniu patyrimu pagrįstos studijos modernioje aplinkoje. Čia pirmakursius pasitiks draugiška, ambicinga, jaunatviška ir vieninga bendruomenė. SMK ugdomos tikros asmenybės, gebančios generuoti drąsias ir originalias idėjas, mąstyti kūrybiškai ir netradiciškai, siekiančios kasdien pranokti save ir suvokiančios, kad pagrindinis tobulėjimo siekis – nesivaržyti su kitais, bet augti pačiam.

SMK Kauno filiale siūlo rinktis perspektyvias, į šiandienos verslo poreikius orientuotas profesinio bakalauro studijų programas, tokias kaip: Estetinė kosmetologija, Kūrybos ir pramogų industrijos, Turizmas ir poilsis, Skaitmeninė komunikacija, Marketingas ir reklamos kūrimas, Tarptautinė prekyba ir muitinės logistika, Mados ir stiliaus vadyba, Transporto ir logistikos verslas, Bankininkystė ir investicijų valdymas, Teisė, Programavimas ir multimedija, Restoranų ir kavinių vadyba bei kitas. Pageidaujantys studijuoti SMK Kauno filiale jau dabar gali teikti dokumentus.

Studentai

SMK didžiausia nevalstybinė aukštoji mokykla Lietuvoje, veikianti nuo 1994 m., kuri per savo veiklos laikotarpį išleido daugiau nei 7000 absolventų. Jau keletą metų SMK yra populiariausia nevalstybinė aukštoji mokykla tarp stojančiųjų į Lietuvos aukštąsias mokyklas.

Užsakymo nr.: PT_78211737