Viziją, kaip turi atrodyti Kalėdų medis, A. Mois susikuria dar gerokai prieš Kalėdas. Parduotuvėse dizainerė ieškojo permatomų didelių bumbulų, tačiau jų niekaip nesisekė rasti. „Paprasta eglutė jau pabodusi, todėl kiekvienais metais puošiu skirtingai. Man gražesnės sidabrinės eglės, tad tokią ir statau savo namuose. Taip pat ji ilgiau stovi namuose“, - DELFI kalbėjo A. Mois ir pasiskundė, kad kol kas švenčių nuotaikos dar nejaučia, nes nėra sniego. Moteris teigė, kad svarbiausia neapkrauti eglutės gausybe papuošimų. Neradusi norimų žaisliukų dizainerė nusprendė, kad geriausia nekabinti jokių, nei kabinti bet kokius. 

„Jei kažką sugalvoju ir perku, nežiūriu, kiek kainuoja. Visada pasiskaitau, kokios spalvos vyraus ateinančiais metais. Šie metai – arklio metai, skaičiau, kad turi būti medinių papuošimų ant stalo, taip pat mediniai stalo įrankiai. Eglutę taip pat papuošiau pinta skrybėlaite“, - DELFI kalbėjo A. Mois, praėjusių metų žaisliukus sudedanti į dėžutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)