„Viešbutis būtų skirtas keturkojams draugams, kad norintieji išvykti jų šeimininkai neapkrautų draugų ar artimųjų. Atidarius tokią vietą, šunis būtų galima palikti ramia širdimi“, - įsitikinusi „Verslumo žemėlapio“ anketą užpildžiusi mergina.

Panevėžyje ji siūlo atidaryti modernų gyvūnų viešbutį, kuriame būtų ne tik voljeras medinėmis grindimis ir grotomis, bet ir pasitiktų maloni aplinka, gyvūnais rūpintųsi draugiškas ir profesionalus kolektyvas, išmanantis augintinių psichologiją.

„Gyvūnai tokiame viešbutyje nebūtų paliekami vieni, su jais būtų žaidžiama, jie būtų prižiūrimi, šukuojami, suteikiama medicininė priežiūra. Be to, viešbučio svečius šeimininkai galėtų stebėti internetu“, - siūlė DELFI skaitytoja Indrė.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)