Jei praėjusią savaitę didžioji dalis to, ką buvo galima pamatyti Kauno rotušės aikštėje, tebuvo šaltos metalinės konstrukcijos, kuriose greitu metu įsikurs projekcijoms rodyti skirti įrenginiai, ir tik iš dalies užpildytas Kalėdų medžio – eglės – rėmas, tai dabar viskas jau kiek kitaip.

Kas vyksta Kaune“ fotografas užfiksavo dar labiau pakitusią Kauno rotušės erdvę – miesto žaliaskarės rėmas jau ne tik pilnai apdengtas kėnių ir pušų šakomis, bet ir pradėtas dekoruoti aukso spalvos virvėmis, kurios, kaip anksčiau minėjo eglę puošiantys įmonės „Medusa Concert“ atstovai, atstos įprastas puošmenas – girliandas.

Metaliniai karkasai, skirti 3D šou vaizdams transliuoti, taip pat kinta – jų išorė apdengta baltai. Darbuotojai Kauno rotušės aikštėje pluša įgyvendindami idėjas, kuriomis turės galimybę džiaugtis kauniečiai ir miesto svečiai.

Primename, kad Kauno kalėdinės eglutės įžiebimo renginys vyks gruodžio 2 dieną, šeštadienį. Šventės pradžia – 18 val. Renginio metu ir iki pat sausio 7 dienos Kauno senamiestyje bus ribojamas eismas. Todėl svečiai prašomi atvykti ne asmeniniais automobiliais, o viešuoju miesto transportu.