„Geografija, istorija, aišku, fizinis yra tos pamokos, kurios visiems visada patiko", — kodėl pasirinko būtent geografijos pamoką, aiškino R. Mackevičius.

Pati nemėgstamiausia pamoka mokykloje, sako Rolandas, buvo chemija. „Pati baisiausia pamoka, kurią man yra tekę patirti, tai yra chemijos pamoka. Mes turėjom nuostabią mokytoją, ji buvo profė ir ją erzindavo netikslūs atsakymai. Nes chemijoje negali būti netikslių sprendimų", — prisimena žinomas vyras.

Savo viešnagę Vilniaus Šv. Kristoforo progimnazijoje radistas pradėjo nuo valgyklos.

„Man sekėsi mokykloje vidutiniškai, niekada nebuvau labai geras mokinys, buvau tas, kuris mokėjo suktis, labai mylėjo pertraukas ir leisti laiką valgykloje", — pasakojo R. Mackevičius.

Vienai dienai į mokyklą grįžusį Rolandą valgykloje nustebino kainos - vos už 10 centų nusipirkęs arbatos radistas kvatojo: „Niekas nesikeičia. Vienas prie vieno!"

R. Mackevičius visus mokinius jau kovo 15 dieną kviečia DELFI Gyvai stebėti „Geriausią ever pamokų dieną", kuri vyks Kaune, Žalgirio arenoje.

Lietuvoje ir pasaulyje savo sričių lyderiais laikomi žmonės susivienijo tam, kad šalies moksleiviams parodytų, kaip atrodo pati geriausia pamokų diena. O per pertraukas visus mokinius linksmins radistai Rolandas ir Jonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)