Tačiau vertingi ir kopūstų lapkočiai, kurie gali būti puikus pagardas mišrainėms ir sriuboms.

Senovės Romoje raudongūžiai kopūstai buvo vartojami plaučių ligoms gydyti, o ir dabar jų rekomenduojama valgyti sergant ūmiu ir lėtiniu bronchitu.

Raudonieji gūžiniai kopūstai tinka salotoms ruošti, o variantų yra pačių įvairiausių, pradedant nuo krienų su grietine ir baigiant bulvėmis, grybais, rūkytu sūriu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją