„Pramogų klubas - tai visoms amžiaus grupėms skirta vieta. Pramogų klube veiktų sportinio pokerio klubas, biliardinė, kokteilių baras, šokių salė (naktinis klubas), sirgalių zona (sportinių varžybų transliacijos), stalo žaidimai. Radviliškyje labai trūksta tokios vietos. Radviliškio gyventojai turi ribotas galimybes pramogauti, todėl dažniausiai renkasi Šiaulius. Jei tokia vieta būtų tokia Radviliškyje, daugelis radviliškiečių ir Radviliškio rajono gyventojų laisvalaikį praleistų gimtajame mieste. Daug metų diskutuojama ir daromos apklausos, ko trūksta Radviliškyje, ir visi sutartinai sako, kad Radviliškyje trūksta geros pasilinksminimui skirtos vietos, nes senosios vietos pabodusios ir žmonėms reikia naujovių“, - patikino DELFI skaitytojas.

Tokį klubą jis siūlo įkurdinti Radviliškyje, centre ar netoli centro strategiškai patogioje vietoje, gal net netoli pagrindinio kelio Radviliškis - Panevėžys.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Esi jaunas, neturi darbo ir svajoji apie savo verslą? Pildyk anketą čia, dalyvauk TV projekte ir tapk verslininku! (anketą galima pildyti iki balandžio 28 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)