„Kokteilį pasirinkau todėl, kad labai daug keliauju ir neturiu laiko pasigaminti pusryčių. Kokteilis yra labai lengvas maistas, kuris tiks bet kuriai merginai, prižiūrinčiai savo figūrą. Be to, jį pagaminti užtrunka penkias minutes. Kokteiliui reikės špinatų, braškių, kriaušių, bananų ir pieno. Pienas gali būti avižų ar sojų. Į šį kokteilį galima dėti ir įvairius vaisius, daržoves. Jis skanus, nekaloringas ir sveikas“, - kalbėjo S. Starkutė.

Kinijoje viešėjusi ir žuvies turguje apsilankiusi mergina po to ilgai negalėjo žiūrėti į jūros gėrybes, žuvis. Daug keliaujanti Simona pasakojo, kad didžiausią įspūdį jai paliko maistas, patiekiamas Maldyvų restoranuose. Iš pradžių gražuolė teigė labai bijojusi apsigauti, mat Maldyvuose patiekiama įvairių šalių virtuvė.

„Tačiau paragavusi supratau, kad maistas pasakiškas. Nesu aš didelė gurmanė, kavinėse turiu savo mėgstamus patiekalus, o mėgstamiausias iš jų jūrinės sraigės su česnakiniu padažu“, - teigė fotomodelis.

Simona neslėpė, kad yra iš tų moterų, kurios itin retai gamina. „Kai būnu namuose, su draugu dažniausiai užsisakome varškėtukų į namus. Tai jo mėgstamiausias maistas. Taip pat iškepu kiaušinienę, omletą, pasidarome sumuštinių. Bet mes dažniausiai gaminame dviese“, - apie savo pusryčius su sužadėtiniu verslininku pasakojo šviesiaplaukė, už savo darbą per dieną gaunanti kelis tūkstančius eurų.

„Valgau viską, niekada nesilaikiau jokių dietų. Turbūt man nelabai to ir reikės daryti. Tėveliai apdovanojo mane labai gera medžiagų apykaita. Neturiu stengtis dėl tokios figūros, kokią matote. Turiu tam tikrus apatinio trikotažo klientus, pristatančius savo gaminius didžiajai masei žmonių. Man stresas visada numuša svorį ir pasisakau klientams, kad nukrito svoris. Jie man sako, kad dar bent porą kilogramų reikėtų priaugti. Niekas nenori dėti į katalogus anoreksiškų mergaičių. Tai nėra aukštoji mada, o komercinė, niekas nenori matyti tavo kaulų“, - atviravo Simona.

Pokalbis su Simona ir instrukcija, kaip pasigaminti skanų vaisių kokteilį - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)