Antradienį Vienoje vyks pirmasis konkurso pusfinalis. Lietuviai jame nedalyvaus, todėl turi pakankamai laisvo laiko. Šiandien lietuviams nenumatytos jokios repeticijos ir spaudos konferencijos. Tačiau šiandien sumanyta nuvykti į specialų „Eurovizijos“ kaimelį, kuris įsikūręs Vienos centre, bei susitikimas su Austrijos lietuvių bendruomene. Išeivių iš Lietuvos „Eurovizijos“ kaimelyje susirinko didžiulis būrys. Apstoję ratu atlikėjus jie fotografavosi, šnekučiavosi, spaudė rankas ir linkėjo sėkmės o Monikos pečius apgaubė didžiule trispalve.

Kai kurie smalsuoliai, norėdami pamatyti, kas čia vyksta, lipo ant stalų ir fotografavo bei filmavo Lietuvos atstovus. Jokie mūsų šalies „eurovizininkai“ anksčiau nėra sulaukę tiek daug dėmesio.

Po šios išvykos lietuviams buvo suorganizuotos ekstremalios pramogos. Atrakcionų parke mūsų šalies atstovai važinėjo mašinėlėmis ir gerai leido laiką. Kompaniją jiems palaikė airių ir latvių atstovės – Vaidas įsiatisė vienam automobilyje su Molly iš Airijos, Monika – su latve Aminata.

Tai padėjo nukreipti mintis ir atsipalaiduoti prieš artėjantį antrąjį pusfinalį, kuriame gegužės 21 dieną dalyvaus lietuvaičiai. Monika ir Vaidas pasirodys pirmieji ir varžysis dėl kelialapio į „Eurovizijos“ finalą.

Antradienio vakarą lietuviai aplankys kelių delegacijų vakarėlius, pabendraus su savo kolegomis, o vakare stebės pirmąjį pusfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)