Vilija Matačiūnaitė savo pasirodymo metu vilkės pūstą juodos ir mėlynos spalvų, žvyneliais puoštą balerinos sijoną, po juo – trumpus odinius šortus. Viršutinė rūbų ansamblio dalis – juodos ir elektrinės spalvų derinio glaustinukė. Norėdama jaustis patogiai Vilija atsisakė aukštakulnių batelių. Į sceną ji lips avėdama kerzinius batus, kurie jau yra tapę neatsiejama atlikėjos stiliaus dalimi.

Vilijos Matačiūnaitės "euroviziniai" drabužiai

Repeticijos metu ji ketino vilkėti atsarginį variantą – Lietuvoje nacionalinių atrankų metu naudotą sijoną. Tačiau atliekant dainą antrąjį kartą, paprašius renginio organizatoriams, Vilijai teko apsivilkti tikrąjį sijoną, kuriuo ji vilkės per pusfinalį.

Pritariančiosios vokalistės bus aprengtos žemę siekiančiais juodais apsiaustais, o plaukus paslėps po įspūdingais juodais perukais, primenančiais, kaip pačios merginos juokavo, varnos snapus. Rankas jos slėps po alkūnes siekiančiomis pirštinėmis. Priešingai nei Vilija, merginos scenoje pasirodys su bateliais itin aukštais kulnais.

Lietuvos atstovų stiliumi rūpinasi Olga Filatova-Kontrimienė.

„Kai mes rinkomės rūbus ir avalynę prie kostiumų, man siūlė aukštakulnius. Sakė, kad jie mano kojas pailgins ir suplonins. Ir klausė, ar noriu į sceną eiti su savo kerzais. Man dzin. Geriau būsiu mažom, trumpom, storom kojytėm, bet jausiuosi patogiai. Išeiti į sceną prieš tokią auditoriją... Nors „Siemens“ arenoje esame dainavę visi, bet pasąmonėje vis tiek yra jausmas, kad į tave žiūri milijonai žmonių už ekrano. Aš nežinau, kaip mano kūnas sureaguos, aš jausiuosi išėjusi į didžiąją sceną. Išeiti ir galvoti, kad „tik nesusilaužyčiau kojos“ neteisingu judesiu, aš nenoriu. Aš noriu susifokusuoti ir, kad tie žmonės, kurie bus salėje, gautų maksimalią energiją. Visiems komandoje sakau, kad mums labai svarbu užvesti žmones arenoje. Jeigu šitie žmonės užsives, užkelsime tokį vajų, kad tai turėtų pajusti ir televizijos žiūrovai. Tokia mano pačios misija – kad arenoje esantys žmonės užsitūsintų“, – savo įspūdžiais prieš pirmąją repeticiją dalijosi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)