„Peter Marvey tris išskirtinius pasirodymus surengs Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, o į juos kiekviename mieste pakviesime po 50 vaikų iš vaikų namų. Prisidėdami prie šios gražios iniciatyvos, norime padovanoti vaikams stebuklo džiaugsmą. Juk kartais reikia tiek nedaug, kad vaiko akyse degtų šypsena“, – sako renginio organizatorius Airidas Karpavičius.

Kiekviename mieste pamatyti įspūdingą mago šou bus kviečiami po du skirtingus vaikų namus. Anot akcijos organizatorių, norėdami patekti į Peter Marvey magijos šou, kiekvieni vaikų namai turės atlikti mažą užduotį – pateikti vaikų piešinius magijos ir stebuklų tema. Nuskenuotus ar nufotografuotus piešinius vaikų namai turėtų siųsti el. paštu  stebuklai@delfi.lt ir gyvosmuzikosklubas@gmail.com. Prie kiekvieno piešinio turėtų būti nurodytas vaiko vardas ir amžius. 

Visi piešiniai bus sukelti į DELFI „Facebook“ paskyrą, čia pat ir vyks balsavimas. Portalo lankytojai balsuodami už labiausiai patikusius piešinius nulems, kuriems vaikų namams nusišypsos laimė pamatyti paslaptingą magijos pasaulį iš arti. Balsavimas vyks gruodžio 3 – 15 dienomis. Laimėtojai bus išrinkti gruodžio 17 dieną.

Kiek vėliau, laimėtojų darbus bus galima pamatyti ir prekybos centre „Akropolis“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Čia piešiniai bus eksponuojami iki kitų metų sausio 1-os dienos.

Pamatyti į jokius rėmus netelpančio pasaulinio mago Peter Marvey šou žiūrovai galės gruodžio 19 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 26 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje ir sausio 4 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Bilietus į pasirodymą Vilniuje ir Kaune platina „Tiketa“, Klaipėdoje – „Bilietai.Lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)