„Šiuo metu yra daugybė galimybių renkantis savo ateities kelią. Jaunas žmogus gali tiesiog pasiklysti informacijos ir rekomendacijų sraute. Mano nuomone, ši paroda yra geriausia vieta ramiai išsityrinėti bei išsiaiškinti kas arčiausia širdies“,- savo patirtimi dalinasi ZIP FM programų direktorius Vitalijus Zuikauskas, kuris tiki šio renginio verte ir kartu su savo komanda prisideda prie kokybiško parodos turinio organizavimo.

Parodoje „Išsilavinimas ir karjera 2018”, vyksiančioje š.m. spalio 3-4 d. Kaune ir Vilniuje, KALBA pasiūlys aibę išsilavinimo ir karjeros galimybių įvairiausių poreikių bei pomėgių turintiems moksleiviams ir jų edukatoriams. Tiek KALBA studijų užsienyje koordinatoriai, tiek užsienio universitetų atstovai, padės atskleisti ir suprasti savo gabumus ir atrasti kurios specialybės ar studijų programos yra tinkamiausios būtent jums. Taip pat kūrybinėse dirbtuvėse mokys kaip atrasti savo stipriąsias puses, susikurti ir įsivertinti portfolio ar tinkamai pozicionuoti save socialiniuose tinkluose. Parodoje moksleiviai išgirs ne tik begalę naudingų patarimų, bet ir sėkmės istorijų iš pirmų lūpų.

„Neretai pedagogo patarimas turi didesnę įtaką, nei tėvų, todėl be galo svarbu, kad jie žinotų pagrindinius karjeros proceso žingsnius ir etapus. Pedagogams svarbu "neatsilikti nuo laikmečio", nes dažniausiai didžiąją savo laiko dalį jie skiria tam, kad neatsiliktų nuo mokymo metodikų, naujų tendencijų, tad laiko domėtis tuo, kuo domisi moksleiviai lieka vis mažiau, o ir moksleivių dėmesio objektai nuolat keičiasi. Įvairūs edukaciniai renginiai mokytojams leidžia greitai ir koncentruotai susipažinti su nuomonių formuotojais, tonu, kuris įdomus moksleiviams, karjeros, darbo rinkos, sėkmės, darnos pavyzdžiais. Po tokių renginių tarp mokytojų ir mokinių gali užsimegzti netikėti dialogai ar įdomios diskusijos“, – teigia sertifikuotas karjeros specialistas, „KALBA“ įmonių grupės kūrėjas Rytis Jurkėnas.

Zip FM komandos archyvas

Renginio organizatoriai KALBA kviečia mokytojus, edukatorius, karjeros konsultantus, mokyklų vadovus į jiems specialiai sukurtą Edukatorių zoną, kurioje vyks karjeros, ugdomojo vadovavimo, koučingo ir emocinio intelekto specialistų seminarai, pristatomos naujausias edukacijos tendencijas.

„Šiandien moksleiviai turi galimybes dalyvauti įvairiose konferencijose, pristatymuose, klausytis motyvuojančių pranešimų taigi informacijos apie studijas užsienyje pasiūla yra milžiniška. Dėl šios priežasties, moksleiviui pačiam susiorientuoti ir atsirinkti, kas tikslinga ir efektyviausia yra gana sudėtinga. Mūsų tikslas – suteikti jam visokeriopą pagalbą, kad jis sąmoningai pasirinktų ir suprastų, kad jo karjera yra procesas. KALBA edukacijos rinkoje sėkmingai gyvuoja jau 25 metus. Per tą laiką, ne tik sukaupėme didžiulį bagažą žinių, kontaktų ir sėkmės istorijų, bet ir tarptautinę patirtį, kuri leido sukurti Darnaus žmogaus centro instrumentus, kurių pagalba moksleiviai ir mokytojai gali sau rasti tinkamiausius išsilavinimo, kompetencijų kėlimo ar karjeros sprendimus, neabejojant jų kokybe”, - pridūrė Rytis.

Renginys vyks spalio 3 d. Žalgirio arenoje, o spalio 4 d. LITEXPO (nuo 10 iki 17 val.).

Daugiau informacijos apie renginį ir NEMOKAMUS BILIETUS rasite www.kalba.lt.

Užsakymo nr.: PT_79091971