Dainininkas džiaugiasi, jog projekto kūrėjams labiausiai rūpi ne simpatijos ar charizma, o tai, kas atsispindi projekto pavadinime – dalyvių balsai. Į projektą atėję atlikėjai turės galimybę pakovoti ne tik dėl 20 tūkst. eurų vertės prizo, bet ir pasisemti patirties iš scenos vilkų.

„Ką galiu jiems pasiūlyti? Pasidalyti sukaupta patirtimi: tiek scenine, tiek darbo su komandos nariais, tiek bendravimo su žmonėmis“, – sako jau trečius metus iš eilės „Lietuvos balse“ mokytojausiantis D. Montvydas. – Žmonės, kurie ateina į mano komandą, žino, ko tikėtis. Aš atstovauju šiuolaikinei muzikai. Tai, kas vyksta Jungtinėse Amerikos Valstijose ar Didžiojoje Britanijoje. Tai, kuo aš domiuosi ir ką kuriu.“

Pramogų pasaulio užkulisiuose pusbalsiu šnabždamasi – kas užims dvigubą Valinskų kėdę? Ar projekte liks Katažina Zvonkuvienė? Kas talkins radistams – o gal šiemet jie bus vieni?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)