Nors organizatoriai teigė, kad eglė – labirintas pakeis ant Katedros sienos rodytą 3D pasaką, pasigirdo atsiliepimų, kad labirintas nepalieka žadėto įspūdžio.

Dėl to, norinčiuosius patirti gerų įspūdžių, organizatoriai ragina apsilankyti vakare, tamsiuoju paros metu, kada sušvitusi instaliacija atrodo išties įspūdingai. Jų teigimu, vakare eglėje – labirinte apsilankę žmonės lieka sužavėti ir išeina pakilios bei geros šventinės nuotaikos.

Eglės viduje veikia Kalėdų pianinas – žaidimas, kurį vienu metu gali žaisti keturi dalyviai, kojomis spaudinėdami muzikinio instrumento klavišus. Taip pat lankytojai gali pamatyti užburtą veidrodį, kuris atveria duris į kompiuterinį pasaulį. Kiekvienas žvilgtelėjęs į jį, gali pamatyti savo atvaizdą kitokioje realybėje.

DELFI primena, kad labirintui sukurti buvo panaudota daugiau nei kilometras šviečiančios juostos. Interaktyvioje eglutėje paklaidžioti bus galima iki Naujųjų metų. Šviesos instaliacija veiks kasdien, o apsilankymas joje – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)