Įdomu tai, kad dėvėtų drabužių parduotuvėse galima rasti net ir meno dirbinių, kurie varijuoja nuo pigaus kičo pavyzdžių iki rankų darbo šedevrų. Štai vienoje iš Vilniaus parduotuvių apsilankė ir DELFI Stilius. Žengėme į parduotuvę nesitikėdami, ką joje rasime. Todėl fiksavome tai, kas krito į akis.

Šį kartą dėvėtų drabužių skyriuose nesirausėme, o iškart pasukome į vietą, kur puikuojasi įvairiausi daiktai. Čia pamatėme skirtingo dizaino rankinių, rankų darbo paveikslų, unikalių fotografijų, įrėmintų reprodukcijų, virtuvės įrankių ir indų komplektų, vazų, vazelių ir įvairių interjero dekoracijų, šalia pat puikavosi ir animacinio filmo „Žmogus-voras“ motyvais dekoruotos šlepetės.

Čia pat buvo galima rasti net ir vintažinę vestuvinę suknelę. Tad originalumo nestokojančios ir išsiskirti iš pūstų suknelių kasdienybės norinčios nuotakos, pasirinkti gali sau tinkamą puošmeną.

Štai toks vaizdas dėvėtų drabužių parduotuvėje, kur galima rasti visko. Kviečiame pasižiūrėti nuotraukų galeriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)