Jums reikės:

4 pakelių sausainių (tinka „Selga“, „Gaidelis“ ar pan.)
1 indelio kondensuoto pieno
200g kambario temperatūros sviesto
450g plakamosios 35% grietinėlės
60g kokosų drožlių
200 ml vandens
citrinos sulčių
1 šaukštelio cukraus

Paruošimas:

Vandenyje ištirpinkite cukrų, įspauskite citrinos sultis. Sausainius trumpam įmerkite į paruoštą citrininį mišinį ir iš karto dėkite į formą, kurioje darysite tortą.

Kremui grietinėlę išplakite. Išplaktą grietinėlę padėkite į šaldytuvą. Kondensuotą pieną išplakite su sviestu iki purumo, kol masė pašviesės. Supilkite kokosų drožles, permaišykite ir kremą padėkite į šaldytuvą. Kai abu kremai atvės, išimkite iš šaldytuvo ir sujunkite abu kremus.

Ant citrininiam užpile išmirkytų sausainių uždėkite 1/3 kremo. Uždenkite dar vienu sluoksiu mirkytų sausainių ir vėl užtepkite kremu. Šiek tiek kremo pasilikite torto šonų aptepimui.

Suteptą tortą dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, po to išimkite iš tortinės, aptepkite torto šonus kremu ir dekoruokite.

SKANAUS!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)