1. Tom Waits: Christmas Card From a Hooker in Minneapolis

Tomo Waitso balsas yra kažkas tokio... Jis dainuoja beprotiškai įtaigiai, kokia yra ir ši kalėdinė daina. Iš esmės ji liūdna, tačiau atverianti akis ir priverčianti pagalvoti apie tuos, kurie Kalėdas sutiks vienui vieni. Puiki proga apmąstyti, ar jūsų gyvenimas toks jau liūdnas?


2. The Ramones: Merry Christmas (I don't Want to Fight Tonight)

Nuostabi optimistiška Kalėdų daina, kurios idėja - nesipykti per šventes (bent jau), o tai labai aktualu, turint omenyje visą šventinį šurmulį ir galvos skausmus dėl dovanų, šventės vietos, giminaičių lankymo...


3. James Brown: Soulful Christmas

Šis žmogus į dainas sudėjo visą dūšią, ir „Soulful Christmas“ nėra išimtis (nors James'as atliko ir dar vieną gerą - „Santa Claus Goes Straight to the Ghetto“). Tai puiki kalėdinė padėka visiems jo gerbėjams, ir užvedanti melodija, norintiems išjudinti publiką per Kalėdų vakarėlį.


4. The Kinks: Father Christmas

„The Kinks“ fantastiškas gebėjimas pasukti dainas netikėta linkme neaplenkė ir šios. Nors dainuojama apie skurdą, vaikus, kurie neturi nieko, kai tuo tarpu kiti smagiai sau gurkšnoja vyną, muzika užveda ir suteikia dainai netgi šiek tiek juokingą prieskonį.


5. The Sex Pistols: Punk Rock Christmas

The Sex Pistols nebuvo nieko švento, ko jie nesugebėtų patraukti per dantį. Šoje dainoje jie paaiškina, kaip reikia teisingai šventę švęsti, pvz., sudraskyti į gabalėlius juokingus kalėdinius megztinius... Tiesiog klausykitės ir mėgaukitės.


6. Alice Cooper: Santa Claws is Coming to Town

Dainos „Santa Claus is Coming to Town“ melodijai A. Cooperis neabejotinai įpūtė gyvybės, tad jei svajojate apie juodas Kalėdas, ši versija jums turėtų patikti!


7. Coldplay - Christmas Lights

Daina apie širdies sopulius, bet su optimistišku nusiteikimu. Coldplay fanai ketina susiburti ir šiemet kilstelėti dainą iki kalėdinių dainų topų viršūnės. Ar jiems pavyks?


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)