Susisiekus su atlikėju, šis teigė, kad jo pasirodymas buvo nukeltas dėl tos pačios vagystės ir iki šiol neatsiradusių daiktų. Nepaisant patirtų nuostolių ir nemalonumų, Donatas tvirtino, kad vis dėlto nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje jis žada pasirodyti.

„Dėl pavogtos kompiuterinės laikmenos, kurioje buvo originalus dainos įrašas, nespėjome pasiruošti vasario 10 dienos filmavimui, tačiau galiu patvirtinti, kad ši problema nesutrukdys man dalyvauti dainų konkurse“, - tikino D. Montvydas. Vaikinas paatviravo, kad apvogtas jis jau ne pirmą kartą, tačiau dar nė karto jam neteko sulaukti nei skambučio, nei pasiūlymų tartis dėl pavogtų daiktų.

„Eurovizijos“ konkursui paruošto kūrinio autorius, anot D. Montvydo, šiuo metu dirba tarp Maskvos ir Los Andželo, todėl derinimo darbai šiek tiek užtruko. Tiesa, pasiteiravus, kuo vardu šis paslaptingasis dainos autorius, D. Montvydas teigė, kad kol kas viešinti jo vardo nenorintis, tik pridūrė, kad susipažino su juo tarptautiniame dainų konkurse „Naujoji banga 2011“.

Paklausus, ko Donatas tikisi iš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos, jis teigė, kad pagrindinis tikslas - gerai pristatyti savo dainą. „Tikiuosi sėkmingai pristatyti savo dainą. Juk visi žinome, kad daug sunkiau yra laimėti pačią „Euroviziją“, nei į ją patekti per nacionalines atrankas“, - kalbėjo vaikinas, kuris prisipažino, kad šiam konkursui jis ruošėsi labai atsakingai ir ilgai.

Donato nuomone, praėjusių metų „Eurovizijos“ atrankose dalyvavo kur kas daugiau stipresnių atlikėjų. „Mačiau tik pirmąją atranką, tačiau dalyvių pasirodymus būtų galima vertinti dviprasmiškai. Pirmasis trejetukas, manau, kad buvo teisingai išrinktas, o kiti dalyviai buvo silpnesni - matėsi, jog kai kuriems iš jų trūksta sceninės patirties. Iš patirties galiu pasakyti, kad tarptautinių konkursų kartelės yra aukštos, todėl reikia būti labai gerai pasiruošus“, - teigė atlikėjas, kuris DELFI pasakojo, kad savo sėkme neabejoja ir žino, kad ji jį lydi, tik reikia mokėti ją sugauti.

„Vienas brangus žmogus man yra pasakęs, kad visada galima pasirodyti taip, kad net tavo didžiausi priešai negalės tau nieko prikišti. Žinoma, tokių pasirodymų per gyvenimą būna vos keli, bet kas žino, gal šį kartą taip ir bus“, - viltingai kalbėjo Donatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją